Αβέβαιο το μέλλον του Πρωινού ΑΝΤ1-Τέλος εποχής για Σίσσυ-Χρήστο;

Δείτε τι απαντά η Χρηστίδου στα δημοσιεύματα

Αβέβαιο το μέλλον του Πρωινού ΑΝΤ1-Τέλος εποχής για Σίσσυ-Χρήστο;

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον του «Πρωινού ΑΝΤ1» για τη νέα σεζόν, καθώς στο κανάλι του Αμαρουσίου επικρατεί αναβρασμός για το τι μέλλει γενέσθαι, με τις συσκέψεις να πάνε και να έρχονται, ώστε να καταλήξουν σε νέες ιδέες και πρόσωπα.

Τα μέχρι στιγμής σενάρια πάντως, θέλουν τη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χρήστο Φερεντίνο να δίνουν τη σκυτάλη σε νέους ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους έχουν ακουστεί τα ονόματα τόσο της Ευγενίας Μανωλίδου, όσο και της Δούκισσας Νομικού.

Οι αποφάσεις για το νέο μοντέλο εκπομπής, φαίνεται πως θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου, με τον ρόλο της Λίτσας Πατέρα και της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου να είναι αναβαθμισμένος από του χρόνου.

Τι απαντά σε όλ΄αυτά η Σίσσυ Χρηστίδου;

«Το Πρωινό mou είναι μια πολύ πετυχημένη εκπομπή και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ξέραμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ δυνατό συναγωνιστή».

Και συνεχίζει λέγοντας πως «είναι ένα κανάλι που μας στήριξε και συνεχίζει να μας στηρίζει. Δουλεύουμε πάρα πολύ και νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη».

Αποκαλύπτει ωστόσο πως μέχρι στιγμής «δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με το κανάλι. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο και τότε θα ξαναμιλήσουμε».

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου, δεν αποκλείει να κάνει κάποια στιγμή πρωινή εκπομπή:

«Εμένα δεν είναι η δουλειά μου αυτή άμεσα. Στη ζωή δεν λές ποτέ ποτέ γιατί δεν ξέρεις. Αλλά μπορεί να μου δημιουργηθεί η ανάγκη να είμαι σ΄αυτό».

Τέλος, αποκάλυψε πως αγαπά πολύ και στηρίζει τον σύζυγο της, αλλά δεν μπλέκεται στα επαγγελματικά του:

«Δεν τον παρότρυνα να πάει στο πρωινό. Εκείνος αποφασίζει. Έχει το δικό του ένστικτο και ανάγκη έκφρασης».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου...




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top