Έρχονται τα Βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο Εξωτερικό 2022!

Μία σπουδαία εκδήλωση με επετειακό χαρακτήρα

Βραβεία Κυπρίων Που Έχουν Διαπρέψει Στο Εξωτερικό: Έρχονται!

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός επιστρέφει δυναμικά με επετειακό χαρακτήρα, κλείνοντας 10 χρόνια βραβεύσεων, τιμώντας τους Έλληνες της Κύπρου που ξεχώρισαν για το έργο και την πορεία τους! 

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο Athenaeum InterContinental, διοργανώνονται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό Ελλάδος το καθιερωμένο ετήσιο Δείπνο και τα Βραβεία Κυπρίων που διακρίθηκαν στο εξωτερικό

Για ακόμα μια χρονιά θα παραστούν σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση προσωπικότητες και αξιωματούχοι από τον Κυπριακό και Ελλαδικό πολιτικό και κοινωνικό χώρο που διέπρεψαν στο εξωτερικό σε τομείς όπως τον ακαδημαϊκό, ιατρικό, επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό, καλλιτεχνικό κλπ.

Στο event που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και θα έχει επετειακό χαρακτήρα, θα καλωσορίσει τους βραβευθέντες και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ο κ. Νικόλας Χαραλάμπους, Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού ΚΟΕ Ελλάδας και θα ακολουθήσουν ο χαιρετισμός από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, οι ομιλίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Έρχονται τα Βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο Εξωτερικό 2022!

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των προσωπικοτήτων που με τη δράση και την προσφορά τους κάνουν υπερήφανη την Κύπρο και όλον τον Ελληνισμό, ειδική βράβευση του τεχνολογικού κολοσσού HUAWEI για την προώθηση της επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο ετήσιο δείπνο και τη ζωντανή μουσική της Φιλαρμονικής Αθηνών από κουαρτέτο εγχόρδων. 

Ειδικότερα για το 2022 θα τιμηθούν οι κάτωθι: 

1.    κ. Γιάννης Χατζηλοïζου, Μαέστρος - Διευθυντής Φιλαρμονικής Αθηνών
2.    κ. Ανδρέας Παναγιώτου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Τhe Ability Group
3.    κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας - Υπουργείο Υγείας Ελλάδας
4.    κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, Διευθύνων Συνέταιρος, Aepias Ltd
5.    κ. Ανδρέας Δρυμιώτης, Τέως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Δέλτα Πληροφορική
6.    κ. Θεόδωρος Λάρδος, Επιχειρηματίας – Raptor Trading System
7.    κ. Μάριος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος - PwC Ελλάδας
8.    κα Χριστίνα Κανακά-Gantenbein, Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
9.    κ. Θωμάς Κυριακού, Επιχειρηματίας – Zafido
10.   κ. Κύπρος Τσέντας, Επιχειρηματίας – Όμιλος Wade Adams   

Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Στέλλα Στυλιανού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top