Πραγματοποιήθηκε η έναρξη της έκθεσης «Μνήμ3ς» και «Απώλ3Ι3ς»

Το εικαστικό Project του Γεώργιου Χουντάλα

Πραγματοποιήθηκε η έναρξη της έκθεσης «Μνήμ3ς» και «Απώλ3Ι3ς

Πραγματοποιήθηκε η έναρξη της έκθεσης «μνημ3ς» και «Απωλ3Ι3ς». Υπό την αιγίδα του Δήμου Επιδαύρου με τους εικαστικούς Γεώργιο Χουντάλα και Παναγιώτη Κορωνιωτη παράλληλα με την τελευταία τραγωδία του φεστιβάλ Επιδαύρου «Ιφιγένεια εν αυλίδι».

Μέσα από τον πολυπρισματικό του κόσμο αλλά και σαν ένας χαμαιλέων της τέχνης αποδίδει με ποιητική αδεία και προσωπικές αφηγήσεις Ενα ευλογημένο συμπόσιο με συνισταμένες τη Χωροχρονική τοπική πολυδιάστατη και μυστηριωδη Ευεξία αλλά και ταυτόχρονα τις αναρίθμητες ιερές μνήμες που κατέληγαν είτε σε θετική έκβαση είτε σε αρνητική των πραγμάτων με συνέπεια την αποδοχή εξ αυτών εκείνων των απωλειών που οδήγησαν τελικά σε λυτρωτική φαρέτρα. 

Μαζί του εκφράζεται ο εικαστικός γλύπτης Τάκης Κορωνιωτης, ο οποίος με την αφηγηματική του σκοπιά αλλά και με το καλέμι λαξευει την δική του θαυμαστή ιστορία μέσα από αργές και αλληλένδετες διαδικασίες δημιουργεί και αυτός τις καταστάσεις εκείνες έχοντας την παράδοση κατά νου αλλά ταυτόχρονα με μία μεταμοντέρνα αντίληψη καταφέρνει να πραγματώσει τις ανησυχίες του. Και οι δύο μαζί ανταμώνουν στην ιδιαίτερη τους πατρίδα την Επίδαυρο γη για να μπορέσουν μέσω του συγχρωτισμου τους να μας ταξιδέψουν σε ένα ατέρμονο ταξίδι.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top