Ξεκινά το «17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας»

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας

Ο ΕΟΤ έθεσε υπό την αιγίδα του το «17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας» στην Αθήνα και «6ο Διεθνές  Φεστιβάλ  Κινηματογράφου - Γέφυρες» στο Ναύπλιο, καθώς και το διεθνές συμπόσιο/φεστιβάλ «Marble Peak» στη Δράμα.

Το Ελληνικό σινεμά στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γάνδης!

 Το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας ξεκινά από τις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με κέντρο το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού (ΜΝΕΠ) στην Πλάκα. 

«Βραδιές ταινίας» για παιδιά από τον Δήμο Αθηναίων

Στη διοργάνωση θα παρουσιαστούν όχι μόνο έργα Ελλήνων αλλά και ξένων δημιουργών  στις κατηγορίες Video Art, Animation, Digital Image, Web Art, Installations, Virtual Reality, Games, Augmented Reality, Performances,
 
Περιλαμβάνονται επίσης workshops, ομιλίες και εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά.

 Το «6ο Διεθνές  Φεστιβάλ  Κινηματογράφου Ναυπλίου - Γέφυρες» διοργανώνεται από τις 24 έως τις 30 Οκτωβρίου περιλαμβάνει πρεμιέρες ταινιών κινουμένων σχεδίων, βραβευμένες ελληνικές και ξένες ταινίες μικρού μήκους, αφιερώματα σε Έλληνες καλλιτέχνες και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το διεθνές συμπόσιο/φεστιβάλ μαρμαρογλυπτικής «Marble Peak» που ξεκίνησε από τις 3 Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου. Έξι σπουδαίοι γλύπτες από την Ελλάδα, την Σερβία, την Λευκορωσία, την Τουρκία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top