Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο web live studio του Δίεση 101,3

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

Παυλίνα Βουλγαράκη: Στις 30 Ιανουαρίου στον Δίεση 101,3

Θυμόμαστε ακόμη τον ενθουσιασμό για κάθε τραγούδι που μας κέρδισε από το πρώτο άκουσμα. Με απόλυτη προσήλωση,  όλα αυτά τα χρόνια, στο ελληνικό, αλλά και ξένο ρεπερτόριο. 

Θυμόμαστε κάθε μουσική Βραδιά Δίεση που, από το 2006, πρώτοι ξεκινήσαμε και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή. Θυμόμαστε αμέτρητες θεατρικές Βραδιές Δίεση, συναυλίες, αλλά και εκπληκτικές εικόνες που απολαύσαμε στη μεγάλη οθόνη. 

Κορυφαία στιγμή το 2016,  οπότε  και ζήσαμε ένα μεγάλο όνειρο. Να ενώσουμε τις φωνές μας σε μία συναυλία- γιορτή της μουσικής μας.   Φέρνοντας, για πρώτη φορά μαζί,  επί σκηνής, τους τέσσερις σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού. 

Αυτή τη χρονιά, με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων ζωής, δεν θυμόμαστε απλά όσα πέρασαν.  Γιορτάζουμε, με τον δικό μας τρόπο, και πάμε ένα βήμα πιο μπροστά.  Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Που έχει τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα...

Οι φωνές που μας ενώνουν έρχονται στο σπίτι μας. Στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς.                           Ξεπερνώντας  τα σύνορα των Fm, δίνουμε εικόνα στη μουσική μας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης. 

 Τέταρτη καλεσμένη μας η Παυλίνα Βουλγαράκη. Έρχεται το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στο web live studio του Δίεση 101,3  για να μοιραστεί μαζί μας μουσικές ιστορίες και στιγμές.

Για να ζήσετε κι εσείς από κοντά αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία, δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, ΠΑΥΛΙΝΑ και το στέλνετε στο 54301.
 


20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΗ 101,3
DIESI IN CONCERT


Αυτή τη χρονιά, η γιορτή γίνεται σπίτι μας....

DIESI IN CONCERT
Το βλέπεις
Το ακούς
Το ζεις 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top