Φεστιβάλ Κολωνού: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για κωμική όπερα «Η ωραία Ελένη»!

Στις τρεις πρώτες παραστάσεις της προσέλκυσε περισσότερους από 2.500 θεατές

Φεστιβάλ Κολωνού: Εντυπωσιακή πρεμιέρα  για κωμική όπερα «Η ωραία Ελένη»!

Το Φεστιβάλ Κολωνού έκανε πρεμιέρα με την κωμική όπερα Η ωραία Ελένη του Jacques Offenbach  και στις τρεις πρώτες παραστάσεις της προσέλκυσε περισσότερους από 2.500 θεατές!

Τo Φεστιβάλ Κολωνού γίνεται πλέον θεσμός και κάθε Σεπτέμβριο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων δίνει ραντεβού με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης σε μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, για να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών με ελεύθερη είσοδο ή πολύ χαμηλό αντίτιμο.

Η Ωραία Ελένη είναι η πρώτη παραγωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ανεβαίνει σε ελληνική απόδοση με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία δήμου Αθηναίων, σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Οικονόμου, σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη και καλλιτεχνική επιμέλεια Λουκά Καρυτινού.


Η τελευταία παράσταση είναι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στο αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει τη διάσημη οπερέτα που καθήλωσε κοινό και κριτικούς.

Σημειώνουμε, ότι το θέατρο Κολωνού είναι χωρητικότητας 800 ατόμων.

Φεστιβάλ Κολωνού. Θέατρο και μουσική σε μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας έως 24 Σεπτεμβρίου.

 

Πληροφορίες:
τ. 210 9243760 | www.opanda.gr

@opanathens  | #festivalkolonou

Θέατρο Κολωνού:

Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Σεπόλια», Τρόλεï: No. 12 (Ζάππειο - Περιστέρι), στάση «Αρμονία», Λεωφορείο: 057 (Ομόνοια – Λόφος Σκουζέ), στάση «πλατεία Κολωνού»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top