Αποκλειστικό star.gr: όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα ��ης Λοτσάρη

Ποιοί ήταν εκεί και όλες οι λεπτομέρειες του σόου

Αποκλειστικό star.gr: όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Λοτσάρη

Μια παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και θέαμα απόλαυσαν το βράδυ της Παρασκευής όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Νίνας Λοτσάρη σε music hall της Αθήνας. Το star.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα είδε!


Έχοντας στο πλευρό της τον Κρατερό Κατσούλη, τον Παντελή Καναράκη, τον Πατρίκ που γνωρίσαμε στο «X Factor» και πολυπληθές μπαλέτο, η ταλαντούχα ηθοποιός «μάγεψε» τόσο με την πρόζα, όσο και με το τραγούδι της, σε μια παράσταση σκηνοθετημένη από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.


Στα πρώτα τραπέζια εντοπίσαμε την Κατερίνα Καραβάτου, που γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως έχει γράψει αποκλειστικά το star.gr και τον Νίκο Μουρατίδη, καθώς και την αδερφή της Νίνας Λοτσάρη, Σοφία.


Παρών στην πρεμιέρα και ο σύζυγος της ηθοποιού, Κωσνταντίνος Σκορδάλης, που έτρεχε ασταμάτητα πάνω - κάτω! Έχει αναλάβει και την παραγωγή του σόου βλέπεις...


Το πρόγραμμα «πάντρεψε» το Broadway με το Moulin Rouge και αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, χωρίς να λείπουν οι «περίεργες» συνθέσεις, όπως π.χ. η Νίνα Λοτσάρη να τραγουδά το «We Will Rock You» χορεύοντας... φλαμένκο. Άφθονο γέλιο έβγαλε ο Καναράκης που ντύθηκε και χόρεψε όπως η Sertab στην Eurovision και το μπαλέτο που σήκωσε τον κόσμο από τις καρέκλες για να χορέψει!


Τέλος, εντυπωσιακά είναι τα ρούχα που έχει επιλέξει η ηθοποιός, με την υπογραφή Κωνσταντίνος Μελής by Laskos.


ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου



Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την πρεμιέρα της Νίνας Λοτσάρη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top