Κι άλλο”αγγελούδι” της Victoria’ s Secret περιμένει μωρό!

Έγκυος από τον frontman των «Kings of Leon» η Lilly Aldridge

Κι άλλο”αγγελούδι” της Victoria’ s Secret περιμένει μωρό!
Πολύ… «καρπερή» για τα μοντέλα της αποδείχθηκε η «Victoria Secret». Μετά την Alessandra Ambrosio που αποκάλυψε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της, μανούλα για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει και η Lilly Aldridge!

Πρόκειται για την καλλονή και σύζυγο του τραγουδιστή των «Kings of Leon» Caleb Followill, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Μαϊο σε μια κλειστή και συγκινητική τελετή σε ράντσο της Καλιφόρνια.
Η 26χρονη Lilly, είναι περίπου τριών μηνών έγκυος, κάτι που σημαίνει πως όταν έδωσε το παρόν στο ετήσιο show της «Victoria’ s Secret» ήταν κι εκείνη έγκυος, ακριβώς όπως η Alessandra Ambrosio!

To ζευγάρι, παντρεύτηκε μετά από δυο χρόνια σχέσης, και όπως δηλώνει η πανέμορφη Αldridge, ο έγγαμος βίος είναι απίστευτος: «απολαμβάνω την κάθε του στιγμή. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι σύζυγος», λέει.

Τι κάνει όταν είναι σπίτι με τον σύζυγο της; όπως μαρτυρά η ίδια, «αγοράζω πυτζάμες και για τους δυο μας, μαγειρεύουμε μαζί, και βλέπουμε όποια χριστουγεννιάτικη ταινία κυκλοφορεί!»

Κάντε κλικ στο video και δείτε το show της "Victoria´ Secret", στο οποίο η Lilly Aldridge είναι περίπου δυο μηνών έγκυος...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top