Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ashton Kutcher!

Τα είχανε ενώ ήταν παντρεμένος με την Demi Moore

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ashton Kutcher!
Τελικά έχει πολύ ζουμί η υπόθεση Ashton Kutcher-Demi Moore!Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε, αλλά μέρα με τη μέρα,όλο και πιο πικάντικες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Χθες, σας γράψαμε από το star.gr, πως η Moore δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό της και έχει αγοράσει τρία ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ να της κρατάνε παρέα.

Ξέρετε όμως τι κάνει ο Ashton Kutcher; όχι μόνο δεν έχει πέσει στα πατώματα, αλλά έχει βρει νέο αμόρε και κάνει μαζί της διακοπές στην Ιταλία!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι δυο τους φημολογείται πως είχαν παράνομη σχέση από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο 33χρονος ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένος, και η νέα του σύντροφος είχε ακόμα σχέση με τον ηθοποιό Adam Brody.
Ποια είναι όμως η νέα του αγαπημένη; να σας ενημερώσουμε, πως ονομάζεται Lorene Scafaria, είναι σεναριογράφος και μοιάζει πολύ στην Demi Moore αλλά στο μικρότερο της ηλικιακά.

Η γοητευτική Ιταλίδα γνωρίστηκε με τον Ashton όταν ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό για ένα film που η ίδια είχε γράψει.Έκτοτε λέγεται πως συντηρούν παράνομο δεσμό.

Για του λόγου το αληθές; οι χριστουγεννιάτικες κοινές διακοπές τους στην Ιταλία, όπου οι δυο τους πέρασαν πολλές ρομαντικές στιγμές.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα tabloids, το ζευγαράκι επισκέφτηκε τ΄αξιοθέατα της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένου και του Πύργου της Πίζας.

Οι δυο τους, έκαναν βόλτες στα σοκάκια της περιοχής με μια Porsche Carrera Sports 2011, ενώ έφαγαν και ένα ρομαντικό δείπνο στην πιτσαρία Trattoria Toscana στην Pisa, όπου εθεάθησαν να κρατιούνται χεράκι χεράκι και να τρώνε σπαγγέτι, την οποία πλήρωσε εκείνος!
Και τώρα εμείς αναρωτιόμαστε. Αν ο Kutcher «τα είχε» με την Lorena από τον Φεβρουάριο, όταν τον Σεπτέμβριο απάτησε την Moore, απάτησε παράλληλα και την Lorena;

«Άβυσσος» η ψυχή του Kutcher…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top