ΝΑ πώς διατηρεί η Jennifer Nicole Lee το κορμί!

ΔΕΙΤΕ τι ασκήσεις κάνει ακριβώς, γιατί οι μυς κόποις κτώνται

ΝΑ πώς διατηρεί η Jennifer Nicole Lee το κορμί!
Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο! Τα αγαθά αλλά και τα κορμιά κόποις κτώνται, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Jennifer Nicole Lee, η οποία έκανε δυο παιδιά απανωτά, πήρε 36 κιλά, και όχι μόνο κατάφερε να τα χάσει όλα, αλλά έγινε καλύτερη και πιο γυμνασμένη από πριν!

Δεν τα κατάφερε όμως χωρίς θυσίες, καθώς η υγιεινή διατροφή και η σκληρή γυμναστική μπήκαν εντατικά στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η περίπτωση της έγινε παράδειγμα προς μίμηση και πλέον έχει τη δική της σειρά με DVD όπου δίνει συμβουλές σε όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη.
Η 36χρονη γυμνάστρια, όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, δεν το «έριξε» έξω στις γιορτές όπως κάναμε εμείς οι υπόλοιποι.

Αντιθέτως, το έριξε στην σκληρή γυμναστική, σε πάρκο του Miami, όπου πήγε φορώντας μόνο τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα και επιδόθηκε σε πλήθος σκληρών και απαιτητικών ασκήσεων, που ανέβασαν τη θερμοκρασία σε όσους την είδαν από κοντά να τις κάνει πράξη.
Μια ματιά στο πλούσιο φωτορεπορτάζ θα σας πείσει για τ΄αποτελέσματα της σκληρής της προπόνησης.

Η γυναίκα όχι μόνο είναι κορμάρα, αλλά οι μυς της είναι τόσο καλογραμμωμένοι, που δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα στο παρελθόν ήταν +36 κιλά και με πλήρη χαλάρωση στο σώμα της!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top