Ν. Οικονομόπουλος: «Δεν ήμουν πιστός στις σχέσεις μου»

«Έχω κάνει σχέση με κοπέλα που γνώρισα στο καμαρίνι»

Ν. Οικονομόπουλος: «Δεν ήμουν πιστός στις σχέσεις μου»

Απόλυτα ειλικρινής ήταν ο Ν. Οικονομόπουλος στη σημερινή του συνέντευξη στο «Πρωινό Mou».

Ο τραγουδιστής μίλησε με τη Φαίη και το Γιώργο για σχέσεις και για γυναίκες και δε δίστασε να αποκαλύψει ότι όσον αφορά στις σχέσεις του είναι… άτακτο παιδί.

«Στις σχέσεις που έχω κάνει δεν ήμουν πιστός», παραδέχθηκε ο Νίκος, αν και διευκρίνισε ότι όταν παντρευτεί δε θα λοξοκοιτάζει.

Ο τραγουδιστής απ��κάλυψε ότι είναι μόνος του, αρκετό καιρό τώρα και ότι του αρέσει πολύ να φλερτάρει. Μάλιστα δε διστάζει να φλερτάρει και με κοπέλες που πάνε στο καμαρίνι του για να πάρουν αυτόγραφο και να τον γνωρίσουν.

«Έχω κάνει σχέση με κοπέλα που είχε έρθει στο καμαρίνι μου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ο οποίος όμως τόνισε ότι δεν του αρέσει καθόλου να πουλάει την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και δεν τον έχουμε δει ποτέ σε περιοδικά ή άλλου με κάποια σχέση του.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Νίκος παραδέχθηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ μακροχρόνια σχέση.

«Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ήταν στα 17 μου και κράτησε ενάμιση χρόνο, αλλά ήμουν μικρός τότε», είπε.

Αυτό πάντως που τον τραβάει σε μια γυναίκα είναι η εξωτερική εμφάνιση και μετά θέλει να είναι ειλικρινής, ευγενής και ώριμη.

Κι αν αναρωτιέστε αν ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει φάει χυλόπιτα, μας το αποκάλυψε και αυτό. Ναι έχει φάει, αλλά όταν ήταν ακόμα μαθητής στο Γυμνάσιο. Από την ώρα που έγινε γνωστός, όπως καταλαβαίνετε δεν βρέθηκε γυναίκα για να τον… απορρίψει.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top