ΔΕΙΤΕ: Πού θα κάνουν Χριστούγεννα οι επώνυμοι!

Τους «έφαγε» η κρίση και οδεύουν προς ελληνική ύπαιθρο

ΔΕΙΤΕ: Πού θα κάνουν Χριστούγεννα οι επώνυμοι!
Η κρίση επηρέασε και τις διακοπές των επωνύμων! Πάνε τα θέρετρα σε πόλεις του εξωτερικού και τα υπερπόντια ταξίδια.

Ελλάδα και πάλι Ελλάδα θα πουν φέτος οι περισσότεροι, καθώς η κρίση τους έχει «βαρέσει» για τα καλά.

Την «αρχή» θα κάνει το νέο ζεύγος της πόλης. Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νικόλ Κοτόβος, θα κινηθούν προς ορεινή Ναυπακτία μεριά, καθώς ο παρουσιαστής είναι λάτρης της φύσης και του χωριού γενικότερα, στις συνήθειες του οποίου θα θέλει προφανώς να μυήσει την καλή του, που προερχόμενη από τας Νέας Υόρκας δεν ξέρει και πολλά από ελληνική επαρχία.

Ελλάδα και χωριό, ψηφίζουν φέτος και οι Σκορδολιαγκαίοι. Το ζευγάρι, θα πάει στο μέρος απ΄όπου κατάγεται η Φαίη Σκορδά, το μαγευτικό Κιλκίς, όπου τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες τα πεθερικά για πολλά τσιμπούσια!

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη, θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, και συγκεκριμένα στη Σκάλα Λακωνίας, για να δει γονείς, φίλους και συγγενείς.Αν θα πάρει μαζί και τον Ησαΐα Ματιάμπα… δεν το ξέρουμε!

Ελλάδα θα μείνει και ο Χρήστος Δάντης, που μαζί με την σύντροφο του Τζένη και την κορούλα της, θα πάνε στο χωριό της καλής του, στη Σύρο.

Όσο για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο; ούτε τα διόδια δεν θα περάσει το δίδυμο του "Πρωινού ΑΝΤ1", καθώς και οι δυο θα μείνουν Αθήνα για τις γιορτές.

Οι μόνοι επώνυμοι που θα «μεταναστεύσουν» για Χριστούγεννα, είναι η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο –όπως σας γράψαμε και το πρωί από το star.gr-, αλλά και ο Αποστόλης Τότσικας με την καλή του Ρούλα Ρέβη, που θα ταξιδέψουν ως το Βερολί��ο.

Κάντε κλικ και δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top