Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ΚΑΙ από περιοδικό η Rihanna

Δείτε πώς ”τα έχωσε” στην εκδότρια, μέσω... Twitter!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ΚΑΙ από περιοδικό η Rihanna
Θύμα απανωτών ρατσιστικών επιθέσεων πέφτει τελευταία η Rihanna. Η 23χρονη τραγουδίστρια, μετά το υβριστικό περιστατικό που είχε με υπάλληλο ξενοδοχείου στην Πορτογαλία, όπως σας γράψαμε και από το star.gr, τώρα έπεσε και θύμα ολλανδικού περιοδικού!

Σε πρόσφατο τεύχος του, το περιοδικό «Jackie», την αποκαλεί «η απόλυτη σκύλα».

Αμέσως, οι αναγνώστες του περιοδικού επιτέθηκαν εναντίον του και τον κατηγόρησαν για υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την RiRi, που τους «κανόνισε» με βρισιές, όπως ακριβώς έκανε και με τον ρατσιστή πορτογάλο υπάλληλο ξενοδοχείου.Τι τους απάντησε εξοργισμένη (και με το δίκιο της;)

Με tweet προς την εκδότρια του περιοδικού Eva Hoeke, η 23χρονη σταρ είπε:
«Ελπίζω να μπορείτε να διαβάσετε αγγλικά, γιατί το περιοδικό σας είναι μια φτωχή αντιπροσώπευση της εξέλιξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σας βρίσκω ασεβείς και μάλλον απελπισμένους. Μπορεί να ξεμείνατε από πληροφορίες και είπατε να γράψετε ανακρίβειες! Υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια από την Ολλανδία που θα ήθελαν να αναγνωριστούν για τη συνεισφορά τους στη χώρα σας. Αντιθέτως, εσείς επιλέξατε να γράψετε ένα ρατσιστικό άρθρο για μένα. Αυτή είναι η συνεισφορά σας στον κόσμο. Να ενθαρύννετε τις φυλετικές διακρίσεις!»

Έξαλλη η Rihanna, με την εκδότρια ν΄απολογείται λέγοντας πως απλά το περιοδικό έκανε πλάκα, και όλο αυτό ήταν ένα αστείο!

Για την ιστορία απλά, να σας πούμε πως μέσα στο άρθρο αναφέρονται πολλές ανακρίβειες για την Rihanna, όπως το ότι κατάγεται από τη Τζαμαϊκα, ενώ μιλά πως προέρχεται από τα γκέτο και φορά τακούνια για πόρνες!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top