Η Victoria Beckham τώρα και σχεδιάστρια αυτοκινήτων

Άφησε τα ρούχα και έπιασε τους τέσσερις τροχούς

Δουλειές με φούντες έχει η Victoria Beckham. Για κάποιο λόγο ανεξήγητο είναι η αλήθεια, η σύζυγος του David Beckham είναι περιζήτητη και όλοι ζητούν να συνεργαστεί μαζί τους. Αυτή τη φορά σχεδίασε ένα limited edition αυτοκίνητο για την Range Rover που έχει και το όνομά της.

Με αυτή την κίνηση η αυτοκινητοβιομηχανία θέλησε να… «χτυπήσει» εκείνους τους καταναλωτές που θεωρούν ότι τα αυτοκίνητα που βγάζει στην αγορά είναι βαρετά και δεν έχουν λίγη δόση πολυτέλειας.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα πωλείται στην τιμή των 98.000 ευρώ περίπου και μόνο 200 θα είναι οι… τυχεροί που θα μπορέσουν να αγοράσουν το 4Χ4 με την υπογραφή της Posh.

Το νέο μοντέλο παρουσιάστηκε στο Πεκίνο το Σάββατο, παρουσία φυσικά και της Victoria, η οποία τόνισε ότι στο μυαλό της όταν σχεδίαζε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν το αυτοκίνητο που θα ήθελε εκείνη και ο David να οδηγήσουν.

Φυσικά έχει όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν ένα αυτοκίνητο ακαταμάχητο και που χαρακτηρίζουν και την ίδια τη Victoria.

Όσο για την αυτοκινητοβιομηχανία; Είναι κατενθουσιασμένη με τη δουλειά της κας Beckham και πολύ πιθανόν να της ζητήσουν και πάλι να συνεργαστούν.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top