Μιχάλης Χατζηγιάννης: η πτήση που τον έκανε να φοβάται αεροπλάνα και ύψη

Τι φοβίες έχει και πώς τις αντιμετωπίζει;

Κλειστοφοβία και πετοφοβία έχει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε μια εξομολόγηση για όσα φοβάται και τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει!

«Κατά την διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού στη Σλοβενία είχα μια πολύ άσχημη πτήση που άλλαξε την ζωή μου», είπε ο γνωστός τραγουδιστής, προσθέτοντας πως αρχικά διάβαζε βιβλία για να αντιμετωπίσει μόνος του την φοβία, όμως, απευθύνθηκε σε ειδικό καθώς δεν τα κατάφερνε.

Εκτός από τα ύψη, ο Μιχάλης φοβάται και… τα ασανσέρ: «δεν αισθάνομαι βολικά σε κλειστούς χώρους. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που το ζω κάθε φορά που έχω συναυλία, ειδικά στην Αμερική που τα κτίρια είναι ψηλά». Μάλιστα, για την συνέντευξή του, ανέβηκε στον 8ο όροφο ξενοδοχείου της Αθήνας από τις σκάλες!

«Η αγάπη του κόσμου με βοηθάει να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά. Η μουσική με έχει βοηθήσει σε πολλά», κατέληξε ο τραγουδιστής και τόνισε πως είναι καλό να υπάρχουν φοβίες για να μας θυμίζουν πως είμαστε ευάλωτοι και όχι παντοδύναμοι!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top