Tom Cruise και Cameron Diaz ξανά μαζί

Τι λένε για την ταινία τους, τη Σούρι και τον έρωτα

Tom Cruise και Cameron Diaz ξανά μαζί

Αποκαλυπτικός ήταν ο Τom Cruise κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το E! Entertainment για την προώθηση της νέας του ταινίας «The Knight and Day».

Και μπορεί τα όσα λέει για την ταινία, ότι δηλαδή έκανε όλες τις επικίνδυνες σκηνές ο ίδιος και ότι ξετρελάθηκε με τη νέα του συνεργασία με την Cameron Diaz να φαίνονται τετριμμένα, τα όσα λέει όμως για την κόρη του Σούρι σε κάνουν να μένεις με το στόμα ανοιχτό.

«Η Σούρι με βοηθάει πολύ στη δουλειά μου. Τη βάζω στην κούνια και της λέω την ιστορία του σεναρίου πάνω στο οποίο δουλεύω. Επιπλέον λειτουργεί και σαν προσωπική μου στιλίστρια», λέει ο Tom και μας εξηγεί τάχιστα τι εννοεί… Δώστε προσοχή.

«Η Σούρι είναι πολύ στιλάτο παιδί. Καμιά φορά ξοδεύει περισσότερα χρήματα και από εμένα σε ρούχα. Τις προάλλες κρατούσε ένα τσαντάκι Ferragamo 850 δολαρίων, φορούσε ένα φόρεμα 635 δολαρίων και ένα lipglossChanel που κοστίζει 27 δολάρια. Ό,τι θέλει να φορέσει το φοράει. Και δεν μπορώ να της φέρω ποτέ αντίρρηση. Την εμπιστεύομαι. Έχει πολύ καλό γούστο κι ας είναι μόλις 4 ετών. Γι’ αυτό και μου δίνει και μένα συμβουλές για το τι πρέπει να φορέσω. Και την ακούω πάντα»!!!!

Είμαστε καλά;;;; Τσαντάκι Ferragamo 850 δολαρίων το τετράχρονο; Δηλαδή όταν μεγαλώσει λιγάκι τι θα του ζητάει του δόλιου του πατέρα; Την Άρτα και τα Γιάννενα; Αλλά καλά να πάθει… Αφού δεν της χαλάει χατίρι. Άλλωστε το λέει και ο ίδιος ότι είναι χαζομπαμπάς. Χαζομπαμπάς ναι βρε Tom, αλλά μέχρι ενός σημείου…

Εκτός βέβαια από τη Σούρι, ο ηθοποιός μίλησε και για τη σύζυγό του Katie Holmes, την οποία είπε ότι την αγαπάει πάρα πολύ και δε θέλει να τη δει να πληγώνεται. Μάλιστα όλη αυτή την έκθεση στα μέσα προσπαθεί λέει να τη χειριστεί με αξιοπρέπεια και μέτρο… Αλλά αυτό εμείς δεν το βλέπουμε.

Η Cameron Diaz από την άλλη δε δίστασε να μοιραστεί μαζί μας τα άκρως προσωπικά της.

«Δεν κλείνω την πόρτα μου σε κανέναν άντρα που θα θελήσει να με βγάλει έξω, εκτός αν είναι ο απόλυτος σπασίκλας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δε δέχομαι προσκλήσεις. Φαίνεται ότι χρειάζεται να έχει πολύ κουράγιο ένας άντρας για να βγάλει έξω ένα κορίτσι σαν κι εμένα. Όχι επειδή είμαι κάτι σπουδαίο, αλλά φαίνεται ότι οι άντρες με φοβούνται και αρνούνται να με πλησιάσουν ή να κάνουν το πρώτο βήμα», εξομολογείται.

Πάντως δεν αποκλείει κάποια στιγμή να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά. Αυτό που θέλει πρώτα από όλα όμως είναι να βρει τον πρίγκιπά της και να γεράσει όμορφα και με αξιοπρέπεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top