Παπουτσάκη – Τζιόβας: Μπόρα ήταν και πέρασε!

Και πάλι μαζί το ζευγάρι

Παπουτσάκη – Τζιόβας: Μπόρα ήταν και πέρασε!

Αυτό το ζευγάρι δεν ξέρει τι θέλει. Τη μια είναι μαζί, την άλλη είναι χώρια… Τι να πούμε κι εμείς; Πάντως τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο του… σμιξίματος!!!!

Μιλάμε για μεγάλες στιγμές!!!! Εκεί που νομίζαμε κι εμείς ότι τελικά η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας δεν είναι πια μαζί, τσουπ… μας την έκαναν την έκπληξη τα παιδιά!!!!

«Τσα! Σας την σκάσαμε», σαν να μας είπαν για μια ακόμα φορά, αφού τελικά φαίνεται το ξανασκέφτηκαν και είναι και πάλι μαζί!!!!

Την πρώτη κίνηση για να έρθουν και πάλι κοντά την έκανε ο Ορέστης που μετά το τέλος της παράστασής τους που ανεβάζουν αυτόν τον καιρό στη Θεσσαλονίκη έκατσε δίπλα της και της έκανε… ερωτική εξομολόγηση!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η Κατερίνα… «έπεσε» σαν ώριμο φρούτο και γύρισε και πάλι κοντά του. Άρχισε τις αγκαλιές, τα φιλιά και όπως καταλαβαίνετε η τελευταία κρίση ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ουφ!!!! Μου έφυγε και ένα άγχος βρε παιδί μου.

Πάντως μπορεί στα προσωπικά της να ηρέμησε, στα επαγγελματικά της έχει κάποιες δυσκολίες, αφού πληροφορίες λένε ότι έφαγε πόρτα από το νέο σήριαλ «Φίλες» που ετοιμάζεται για τον ΑΝΤ1, γιατί δε θέλησε να μειώσει το κασέ της.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top