Μία Φάροου εναντίον Ναόμι Κάμπελ για το «ματωμένο διαμάντι»

«Ναόμι είσαι μεγάλη ψεύτρα»

Μία Φάροου εναντίον Ναόμι Κάμπελ για το «ματωμένο διαμάντι»

Μία Φάροου, εναντίον Ναόμι Κάμπελ. Αντικείμενο της αντιπαράθεσης των δυο κυριών, ένα «ματωμένο διαμάντι» που θα τις οδηγήσει ενώπιον του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Με κατήγορο την ντίβα του Χόλυγουντ Μία Φάροου, και κατηγορούμενη την ντίβα του μόντελινγκ Ναόμι Κάμπελ, τα πράγματα αναμένονται δύσκολα για τον δικαστή που θα «τολμήσει» να μπει ανάμεσα τους.


Το μήλον της έριδος δεν είναι άλλο από ένα«ματωμένο διαμάντι» (έτσι λέγονται τα διαμάντια που εξορύσσονται σε εμπόλεμη ζώνη και πληρώνουν την αγορά όπλων για αντάρτες που ανατρέπουν καθεστώτα στην Αφρική). Η Μία Φάροου, κατηγορεί ότι το «ματωμένο διαμάντι που έχει τώρα στη συλλογή της η Ναόμι, αποτελεί δώρο του πρώην προέδρου της Λιβερίας Τσάρλς Τέιλορ,ενός ανθρώπου που θεωρείται εγκέφαλος του «πολέμου των διαμαντιών» και δικάζεται στη Χάγη για εγκλήματα πολέμου, φόνους, βιασμούς και στρατολόγηση ανηλίκων.


Η διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει ότι: « Η Ναόμι είναι ψεύτρα. Μου είχε πει ότι ένα βράδυ χτύπησαν την πόρτα της άγνωστοι άντρες. Τους άνοιξε, της συστήθηκαν ως εκπρόσωποι του προέδρου Τσάρλς Τέιλορ, και της έδωσαν εκ μέρους του ένα τεράστιο διαμάντι».


Από την άλλη, η Ναόμι που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με την επιθετική συμπεριφορά της και έχει οδηγηθεί πολλές φορές ενώπιον του δικαστηρίου, δήλωσε πως δε θέλει να εμπλακεί στη υπόθεση, αλλά έπειτα από αίτημα του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είναι αναγκασμένη να το κάνει.


Το διάσημο μοντέλο πάντως υποστηρίζει ότι το τεράστιο ακατέργαστο διαμάντι δεν ήταν δώρο του Τσάρλς Τέιλορ: « Δεν έλαβα ως δώρο κανένα διαμάντι. Ο Τσάρλς Τέιλορ έχει κάνει πολλά φρικτά πράγματα και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με εκείνον ή με τη δίκη του». Το ίδιο ισχυρίζεται και η πρώην μάνατζερ της που δηλώνει ότι δεν είδε τον Τέιλορ ή ανθρώπους του να προσφέρουν στη Ναόμι «ματωμένο διαμάντι».


Η συνέχεια πάντως θα δοθεί στα δικαστήρια, καθώς Μία Φάροου και Ναόμι Κάμπελ, θα βρεθούν στο Διεθνές Δικαστήρι�� της Χάγης στα τέλη Ιουλίου ώστε να καταθέσουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top