Σπίτι στην Άνδρο ψάχνει η Ελένη

Η συνάντηση με τον Λάτσιο και τα weekends στο νησί

Σπίτι στην Άνδρο ψάχνει η Ελένη

Mε... real estate στην Άνδρο φαίνεται πως ασχολείται η Ελένη Μενεγάκη, καθώς φήμες την θέλουν να ψάχνει οικόπεδο ή σπίτι στο νησί. Στο μεταξύ, δημοσίευμα περιοδικού αναφέρει πως η ξανθιά παρουσιάστρια είχε συνάντηση με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Όπως γράφει το περιοδικό «Λοιπόν», το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι συναντήθηκε για περισσότερο από 1 ώρα στο σπίτι του διευθυντή του ΑΝΤ1 στην Εκάλη, την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, πρώτη έφτασε η Ελένη και μπήκε στο σπίτι με δικό της κλειδί, γεγονός που μαρτυρά ότι το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Πάντως, ενδεχόμενο επανασύνδεσης δεν φαίνεται ούτε με το κιάλι, καθώς και οι δύο φαίνεται να έχουν πάρει δρόμους χωριστούς.

Την ώρα που οι φήμες για ειδύλλιο του Γιάννη Λάτσιου με την Ζέτα Μακρυπούλια οργιάζουν, κάτοικοι, καταστηματάρχες και επισκέπτες της Άνδρου βλέπουν όλο και πιο συχνά την Ελένη Μενεγάκη στο νησί.

Τώρα που τελείωσαν και οι τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, ποιος την πιάνει την ξανθιά...

Όπως λένε πληροφορίες, η Ελένη έχει απευθυνθεί σε γνωστό μεσιτικό γραφείο για να βρει σπίτι ή οικόπεδο στο κυκλαδίτικο νησί. Βέβαια, δεν είναι η μόνη επώνυμη που ψάχνει, αλλά μετά τα όσα ακούστηκαν για τον χωρισμό της και την σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, γίνεται πιο «πιπεράτο» το θέμα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Καφέ» κάνει όλο και πιο συχνές επισκέψεις τα Σαββατ��κύριακα στο νησί, όπου την έχουν δει σε γραφικά ταβερνάκια και όχι μόνο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top