Τα παιχνίδια του Πετρέλη με τις κόρες του

Οικογενειακές στιγμές στο πάρκο

Τα παιχνίδια του Πετρέλη με τις κόρες του

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να γεμίζουν την ημέρα του, ωστόσο, ο Θάνος Πετρέλης φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να παίξει με τις δύο κόρες του στο πάρκο. Ο 34χρονος τραγουδιστής γίνεται και πάλι παιδί, με την Αγάπη και την Σίλια να το απολαμβάνουν!

«Η Αγάπη είναι πιο ήσυχη, πιο συνεσταλμένη, πιο υπάκουη... η Σίλια δεν κάθεται σε ησυχία, είναι επαναστάτρια, την κυνηγάμε συνέχεια», λέει ο Θάνος στο περιοδικό «Οk!», που τον απαθανάτισε με τις κόρες του σε παιδότοπο των νοτίων προαστίων.

Οι οικογενειακές βόλτες είναι παράδοση, όμως, αρκετές φορές ο τραγουδιστής παίρν��ι τα παιδιά και πηγαίνουν για παιχνίδια, αφήνοντας πίσω την μαμά Σοφία.

Αν και η οικογένεια Πετρέλη δεν έχει κανονίσει ακόμα τις καλοκαιρινές διακοπές της, Θάνος, Σοφία και παιδιά θα ταξιδέψουν κάπου για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Στο μεταξύ, ο 34χρονος τραγουδιστής βρίσκεται στο στούντιο με τον Φοίβο και ετοιμάζουν την καινούργια δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ενώ έχει προγραμματίσει συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Θάνος θα περιοδεύσει σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία.

Δείτε τα οικογενειακά παιχνίδια στο πάρκο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top