Θεοδωρίδης: «Η φυλακή μου έσωσε τη ζωή»

Η εξομολόγηση του μοντέλου με τα ναρκωτικά

Θεοδωρίδης: «Η φυλακή μου έσωσε τη ζωή»

Για την ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό People ο Τεό Θεοδωρίδης, το μοντέλο που συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών.

Ο Τεό Θεοδωρίδης σε μια διαδρομή από το ζενίθ στο ναδίρ βρέθηκε από την πασαρέλα, πίσω από τα κάγκελα και από διάσημο μοντέλο, ελαιοχρωματιστής στις φυλακές Διαβατών. Κοιμάται σε ένα κελί με άλλους εννέα κρατούμενους αλλά «χωρίς φόβο και πάθος» δηλώνει πως η φυλακή τον έσωσε από βέβαιη καταστροφή.

«Όσο και να φαίνεται περίεργο ήταν τότε που άρχισα να ηρεμώ και να προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει» δηλώνει το -πρώην- μοντέλο για την ημέρα της σύλληψής του. «Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως κόντεψα να χάσω τα λογικά μου. Τι θα πει να είσαι κυνηγημένος, χωρίς να έχεις καταλάβει γιατί και πως βρέθηκες σε αυτή τη θέση. Η κάρδια πάει να σπάσει, το στομάχι γίνεται κόμπος, είσαι μόνος, τελείως μόνος, και όλοι γύρω σου είναι εχθροί» συμπληρώνει ο Τεό Θεοδωρίδης σε μια εξομολόγηση ψυχής.

Τα 18 χρόνια ποινής μοιάζουν χρόνος ατελείωτος για τον άνδρα που φιγουράριζε μέχρι πριν λίγο καιρό στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Παρηγοριά του; Τα δεκάδες γράμματα που δέχεται, όπως δήλωσε, στη φυλακή καθημερινά από φίλους και συνεργάτες.

Επισκέψεις, από την άλλη, δέχεται μονό από στενότατους συγγενείς. «Υπάρχουν σχέσεις που κατακρεούργησα, σκέψεις ειλικρινείας που διέψευσα. Και όλα αυτά τα γράμματα από κάθε πλευρά του κόσμου. Πόσο θλίβομαι που δεν στάθηκα άξιος του θαυμασμού τους .Τους απογοήτευσα όλους και ας μη μου το λένε. Αντιθέτως με στηρίζουν» δηλώνει με διακριτική ευγνωμοσύνη ο Τεό Θεοδωρίδης.

Όπως είπε ο ίδιος, φανερά μετανιωμένος και συνειδητοποιημένος για τα λάθη της ζωής του, αν δεν τον «έπιαναν» θα ήταν πολύ χειρότερα για τον ίδιο: «Από τη στιγμή που ενέδωσα στα ναρκωτικά, ήμουν καμένο χαρτί» εξομολογείται ο Τεο Θεοδωρίδης.

Όσο για το πώς περνάει το χρόνο του στη φυλακή; Δημιουργικά όπως δηλώνει ο ίδιος: «Γράφω ένα σενάριο και τρία βιβλία. Δεν ξέρω τι θα κάνω ακριβώς με όλα αυτά, όμως δε θα αφήσω το χρόνο να πάει χαμένος τώρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top