Δύο φορές θύμα ληστών Ελληνίδα ηθοποιός

Το εφιαλτικό 15μερο που έζησε

Δύο φορές θύμα ληστών Ελληνίδα ηθοποιός

Πιο κακότυχη δεν θα μπορούσε να ήταν η γνωστή ηθοποιός Ηρώ Μουκίου, που έπεσε δύο φορές θύμα κλοπής μέσα σε 15 μέρες. Αρχικά, στόχος έγινε το χρηματοκιβώτιο της κλινικής του συζύγου της, ενώ αργότερα λήστεψαν και τους δύο κατά τις διακοπές τους στη Βαρκελώνη!

Το πρώτο σοκ για την ηθοποιό ήρθε στα τέλη του προηγούμενου μήνα: «ποντικοί» ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο στην ψυχιατρική κλινική του συζύγου της, Θανάση Καλογερόπουλου και διέφυγαν με λεία 50.000 ευρώ!

Λίγες ημέρες μετά και ενώ οι έρευνες για την ληστεία παραμένουν άκαρπες, η Ηρώ Μουκίου και ο σύζυγός της βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στ��ν Βαρκελώνη. Οι «μακρυχέρηδες» τους... ακολούθησαν και εκεί, αφού τους άφησαν χωρίς χρήματα και ταξιδιωτικά έγγραφα!

Την ώρα που απολάμβαναν την βόλτα τους στο κέντρο της ισπανικής πόλης, ένας άγνωστος σκόνταψε και έπεσε πάνω στον σύζυγό της. Αν και στην αρχή φάνηκε ως τυχαίο περιστατικό, αποδείχθηκε πως το άτομο αυτό ήταν κλέφτης, που πήρε χρήματα, πιστωτικές κάρτες και έγγραφα από τον κ. Καλογερόπουλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το ζευγάρι επέστρεψε στη Λάρισα και προσπαθεί να συνέλθει από το διπλό «χτύπημα». Μάλιστα, η Ηρώ Μουκίου (που αυτό τον καιρό ετοιμάζεται για τις παραστάσεις του χειμώνα στο θέατρο «Ιλίσια- Ντενίση») είπε σε συγγενικό της πρόσωπο πως ήρθε η ώρα για... ευχέλαιο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top