Το σέξι στιλ του «Gossip Girl»

Δείτε τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων στο Παρίσι

Το σέξι στιλ του «Gossip Girl»

Στο Παρίσι για νέα επεισόδια βρίσκονται οι συντελεστές του «Gossip Girl», της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς που προβάλλει κάθε απόγευμα (16:10) το Star. Tο καστ έδωσε... ρέστα, μιας και το so chic σίριαλ ταίριαξε απόλυτα με την πόλη του φωτός και της μόδας!

Τα ρούχα που επέλεξαν οι πρωταγωνίστριες, Λέιτον Μίιστερ και Μπλέικ Λάιβλι, έκλεψαν για ακόμα μία φορά την παράσταση. Ήταν και η επιτομή του στυλ βλέπεις...

Να ξεκινήσουμε από το κοντό tibi παντελόνι με το μεταλλικό μπλέιζερ του οίκου Pucci που φορούσε η Μπλέικ ή μήπως από το κατακόκκινο Oscar de la Renta φόρεμα της Λέιτον;

Brian Atwood, Christian Louboutin, Dior, Gucci και Chanel έδωσαν και πήραν, αφού το σενάριο του τέταρτου κύκλου θέλει τις πρωταγωνίστριες να πηγαίνουν για non stop shopping στο Παρίσι.

Τι θα γίνει άραγε στη γαλλική πρωτεύουσα;

Την απάντηση θα την μάθουμε από τις οθόνες μας...

Μέχρι τότε, μπορούμε να... χαζέψουμε το parisian chic στυλ των δύο κοριτσιών, στο οποίο πρωταγωνιστούν υπέροχα υφάσματα, τολμηρά χρώματα, καπέλα, γαλλικές πλεξούδες και φυσικό μακιγιάζ.

Στο περιθώριο των γυρισμάτων, η «Σερίνα» και η «Μπλερ» παρακολούθησαν το σόου του οίκου Chanel, ενώ η πρώτη έδωσε το «παρών» σε τιμητική βραδιά για τον Valentino και στο σόου του Christian Dior.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και πάρτε ιδέες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top