Έγκυος η Μιράντα Κερ

Πατέρας θα γίνει ο …πειρατής Ορλάντο

Έγκυος η Μιράντα Κερ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η καλλονή Μιράντα Κερ, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί από τον μεγάλο της έρωτα, τον πειρατή της Καραϊβικής, Ορλάντο Μπλούμ.

Ο «άγγελος» της Βικτώριας Σίκρετ και ο Βρετανός ηθοποιός παντρεύτηκαν πρόσφατα, σε στενό κύκλο, και τώρα οι φήμες λένε ότι θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Πηγές μάλιστα που είναι κοντά στην Αυστραλή καλλονή λένε ότι "είναι ενθουσιασμένη".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως, το μυστικό φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος ο Ορλάντο Μπλουμ, κατά το μήνα του μέλιτος σε νησί της Καραϊβικής, όταν εξηγούσε ότι η Μιράντα ήταν λίγο κακόκεφη στις διακοπές τους.

Αλλά και η Μιράντα Κερ είχε δηλώσει στην αυστραλιανή SundayTimesπρόσφατα: «πάντα ήμουν πολύ ανοιχτή στο να θέλω να γίνω μητέρα μια μέρα και πάντα σκεφτόμουν πως ο Ορλάντο θα ήταν ένας υπέροχος πατέρας».

Οι πληροφορίες λένε πως η Αυστραλή καλλονή είναι ήδη στον τρίτο μήνα και ότι δεν ανησυχεί καθόλου που θα χαθούν για λίγο οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί της. Άλλωστε σκοπεύει να συνεχίσει όχι μόνο την υγιεινή διατροφή, αλλά και τη γιόγκα, που την βοηθούν να διατητεί την εξαίρετη σιλουέτα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top