Τέλος με τα «Μυστικά της Εδέμ�� η Έλενα Ακρίτα

Γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά σενάρια;

Τέλος με τα «Μυστικά της Εδέμ» η Έλενα Ακρίτα

Το τέλος της σεναριογραφικής της καριέρας προανήγγειλε η Έλενα Ακρίτα μέσω της ιστοσελίδας της! Παράλληλα, απαντώντας σε συνεργάτιδα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στην τηλεόραση με την δημοσιογραφική της ιδιότητα.

Χρησιμοποιώντας το προφίλ της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα ανακοίνωσε την απόφασή της διαψεύδοντας όσους ισχυρίζονται ότι ετοιμάζει νέα σειρά μόλις τελειώσουν τα «Μυστικά της Εδέμ».

«Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ κύριοι συνάδελφοι πρώτα διασταυρώνουμε την είδηση (ένα τηλεφωνηματάκι είναι, δεν πονάει) και μετά την δημοσιεύουμε με τόση πεποίθηση πια! Να διαψεύσω λοιπόν ότι ετοιμάζω άλλη σειρά, είτε στο lead in είτε στο prime time! Τον Ιούνιο, μαζί με τα "Μυστικά της Εδέμ", αποφάσισα να σταματήσω την σεναριογραφική μου καριέρα και να ασχοληθώ με άλλα πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά η κα. Ακρίτα.

Σε συνομιλία της με συνεργάτιδα από την «Πρωινή Μελέτη», η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δεν σταματά γενικά την τηλεόραση, αλλά τα σενάρια. «Τηλεόραση με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα δεν αποκλείεται να ξανακάνω, αλλά κι αυτό κάποια στιγμή, όχι άμεσα», πρόσθεσε.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε το πρώτο τηλεοπτικό της σενάριο το 1994, οπότε και η ίδια πρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Κυρίτση στο «Γόβα Στιλέτο» του ΑΝΤ1. Ακολούθησαν τα: «Στρας» (1995, ΑΝΤ1), «Στα φτερά του έρωτα» (1999 - 2001, ΝΕΤ), «Κάτω απ’ την Ακρόπολη» (2001 - 2003, Alpha), «Με θέα στο πέλαγο» (2004, Mega), «Βέρα στο δεξί» (2004 - 2007, Mega) και «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» (2007 - 2008, Mega).

Το τελευταίο σενάριο της καριέρας της είναι «Τα μυστικά της Εδέμ», σειρά που συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top