Τρέλανε τους πάντες η Shakira στο πέρασμά της!

Τί έκανε στον David Letterman όπου εμφανίστηκε

Τρέλανε τους πάντες η Shakira στο πέρασμά της!

Τον… «έστειλε» τον David Letterman η Shakira, με τον εντυπωσιακό της ή καλύτερα «καυτό» της χορό στο στούντιο όπου βγαίνει η εκπομπή του.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του παρουσιαστή και δημοσιογράφου, όπου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Loca». Ξυπόλητη, με χρυσό εφαρμοστό κολάν, μικροσκοπικό μπλουζάκι και φυσικά την κοιλίτσα έξω, η Shakira επέδειξε για μία ακόμη φορά τις άψογες χορευτικές της ικανότητες ξετρελαίνοντας το κοινό. Οσοι μάλιστα την είδαν από κοντά, δήλωσαν ότι για αυτά τα προκλητικά λικνίσματα, τόσο με τους γλουτούς, όσο και με το στήθος, δεν υπάρχουν λόγια.

Τις δύο χορεύτριες που την συνόδευαν σύστησε στο κοινό η ίδια η Shakira. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες η Shakira.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη ότι Ινδοί παραγωγοί του Bollywoodέ χουν προτείνει στην τραγουδίστρια να πρωταγωνιστήσει σε ταινία υποδυόμενη μία θεά και ότι η ίδια έχει αποδεχθεί αυτή την πρόταση. Για δούμε... θα την δούμε και ηθοποιό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top