Εκτός Eurovoice o Ρουβάς μία βραδιά πριν εμφανιστεί

Μάθετε τι πραγματικά συνέβη και όλο το παρασκήνιο

Εκτός Eurovoice o Ρουβάς μία βραδιά πριν εμφανιστεί

Απών από την σκηνή του Eurovoice, μία ημέρα πριν την διεξαγωγή του, θα είναι ο Σάκης Ρουβάς! Όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας σταρ δεν θα τραγουδήσει λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, οπότε το κοινό θα δει μόνο τον Enrique Iglesias και την Anastacia να τραγουδούν και την Pamela Anderson να παρουσιάζει.

«Λυπούμαστε πολύ αλλά δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει ο Σάκης Ρουβάς», ήταν τα λόγια του Μίλτου Καρατζά που έπεσαν σαν «βόμβα» στην κατάμεστη από δημοσιογράφους αίθουσα.

«Για λόγους που δεν αφορούν στο πρόσωπό του και παρά τις προσπάθειες που ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέβαλαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του, ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Eurovoice», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που από κοινού συμφωνήθηκε και διαβάστηκε στην συνέντευξη Τύπου.

Σε επικοινωνία συνεργατών του «Super Star» με ανθρώπους του τραγουδιστή, τους παρέπεμψαν στο Eurovoice, κάτι που σημαίνει πως το πρόβλημα που έφερε την ματαίωση της εμφάνισης προέκυψε από εκείνη την πλευρά.

Με δεδομένο πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και υπογράψει, η ακύρωση προκαλεί πολλά ερωτηματικά και φαίνεται να σχετίζεται με τις αλλαγές που έγιναν, όπως π.χ. η μεταφορά της διοργάνωσης από το ΟΑΚΑ στο «Αθηνών Αρένα». Μάλλον οι αλλαγές δεν βρήκαν σύμφωνο τον Σάκη, καθώς είναι γνωστά ο επαγγελματισμός και το star quality που τον διακρίνουν.

Πρώτη πρώτη, η Pamela Anderson έσπευσε να εκφράσει την θλίψη της για την απουσία του Έλληνα καλλιτέχνη, καθώς έχει ακούσει πολλά για το ταλέντο του και τον θαυμασμό που προκαλεί. «Κρίμα που δεν θα είναι... θα περάσουμε καλά, όμως», είπε μεταξύ άλλων.

Πλέον, η Pamela θα καλωσορίσει μόνη της το κοινό στην αρχή του σόου, καθώς ο Σάκης επρόκειτο να είναι στο πλευρό της στην έναρξη ως Έλληνας guest και, μάλιστα, με διεθνή αναγνώριση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top