H Paris Hilton γλύτωσε τη φυλακή «παρά τρίχα»

Αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο

H Paris Hilton γλύτωσε τη φυλακή «παρά τρίχα»

Η Π��ρις Χίλτον κρίθηκε ένοχη για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση κατά της αρχής αλλά τελικά κατάφερε να ξεφύγει στο «παρά τρίχα» από τη φυλακή.

Η 29χρονη κληρονόμος, τη γλύτωσε «φτηνά» με ένα πρόστιμο 2.000 δολαρίων και 200 ώρες προσφοράς σε κοινωνικές υπηρεσίες .Ο δικαστής μάλιστα την προειδοποίησε ότι αν συλληφθεί ξανά έστω και για μια οδική παράβαση, θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης ενός ολόκληρου χρόνου. Δεν δίστασε βέβαια να τη συμβουλέψει ότι καλό θα ήταν να αλλάξει και συμπεριφορά.

Η Χίλτον εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με το δικηγόρο της, σε μια «συντηρητική» στυλιστικά εμφάνιση, αφού δε θύμιζε σε τίποτα το «partygirl» που την έχουμε συνηθίσει. Φορώντας ένα μπεζ πουκάμισο, μακριά μαύρη φούστα και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, καθόταν υπομονετικά στα έδρανα του δικαστηρίου περιμένοντας να της απαγγελθεί η ποινή της.

Κατά τη διάρκεια πάντως της συνεδρίασης ,φάνηκε «μετανοημένη» αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με της Paris, αφού σε κάθε της «επίσκεψη» σε δικαστήριο, ορκίζεται πως «θα ωριμάσει και θα γίνει υπεύθυνη ενήλικας».

Άγνωσται αι βουλαί της Paris…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top