Στην Κέρκυρα με Κάτια και Αναστασία ο Sakis!

Η μικρή Ρουβίτσα έκλεψε την παράσταση...

Στην Κέρκυρα με Κάτια και Αναστασία ο Sakis!

«Φτυστή» ο Σάκης λένε μερικοί για την Αναστασία Ρουβά, ενώ άλλοι σπεύδουν να υποστηρίξουν ότι «είναι ίδια η μαμά της».

Μα με τέτοια ομορφιά που έχουν τόσο ο Σάκης, όσο και η Κάτια είναι να μην μπερδεύεσαι; Σε όποιον και να μοιάζει η μικρή Αναστασία ένα είναι το σίγουρο: Για ακόμα μια φορά έκλεψε την παράσταση!

Αυτή την φορά όμως ήταν διαφορετικά, γιατί η μικρή ρουβίτσα βρέθηκε στην πατρίδα του μπαμπά της, στην Κέρκυρα, οπότε ο Σάκης έχει ένα παραπάνω λόγο να χαίρεται!

Το δημοφιλές ζευγάρι με την μικρή και τους γονείς της Κάτιας Ζυγούλη παραθέρισαν σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, ενώ η οικογένεια του Σάκη τους επισκεπτόταν καθημερινά.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, αλλά και όσοι είχαν την τύχη να δουν τον Sakis μίλησαν για έναν απλό, προσιτό, άνετο και ήρεμο άνθρωπο.

Το ζευγάρι δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές του, σύμφωνα με το Hello!, αλλά ο Σάκης πηγαινοέρχεται λόγω υποχρεώσεων. Μάλιστα την Παρασκευή, που αναγκάστηκε να είναι στην Αθήνα για τα γυρίσματα του trailer του «X- Factor», είδε από κοντά την συναυλία των U2. Αμέσως μετά όμως πέταξε για Κέρκυρα για να βρεθεί ξανά με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Δείτε photos από τις διακοπές του Σάκη, της Κάτιας και της μικρής Ρουβίτσας στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top