Ο στοργικός μπαμπάς Γιάννης Πλούταρχος

Μπάνια και ποδήλατο με τα παιδιά

Ο στοργικός μπαμπάς Γιάννης Πλούταρχος

Με οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική αποχαιρέτισε ο Γιάννης Πλούταρχος το φετινό καλοκαίρι. Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για τις χειμερινές του εμφανίσεις, αλλά και για τον ερχομό του πέμπτου του παιδιού, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες!

Ο Γιάννης πήρε την εγκυμονούσα σύζυγό του, Μαρία και τα τέσσερα παιδιά τους και ταξίδεψαν με το σκάφος τους στη Βόρεια Ελλάδα. Το σκάφος «έδεσε» σε μαρίνα ξενοδοχείου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου ο τραγουδιστής έδειξε την στοργική πλευρά του πατέρα.

Καθημερινά, ο τραγουδιστής έκανε μπάνιο στη θάλασσα με την 12χρονη Κατερίνα, τον 10χρονο Γιώργο, την 4χρονη Ελεονώρα και την 2χρονη Παναγιώτα, ενώ το απόγευμα δεν έλειπαν οι βόλτες με τα ποδήλατα.

«Η Μαρία γυμνάζεται καθημερινά με το ποδήλατο, ενώ ο Γιάννης την βοηθάει με τις υποχρεώσεις των παιδιών», είπε στο περιοδικό «Ok!» φίλος της οικογένειας.

Όπως συνηθίζει, το ανδρόγυνο δεν γνωρίζει το φύλλο του παιδιού που περιμένει. Για να δούμε, ο Γιώργος θα πάψει να είναι μοναχογιός ή τα τρία κορίτσια θα αποκτήσουν ακόμα μία αδερφούλα;

Δείτε τις οικογενειακές στιγμές του τραγουδιστή!

Πρώτη ανάρτηση: 10/ 09/ 2010 23:59

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top