Όλα έτοιμα για τον γάμο Αϊβάζη - Κορινθίου

Η πρόβα νυφικού και τα μπάτσελορ πάρτι των δύο ηθοποιών

Όλα έτοιμα για τον γάμο Αϊβάζη - Κορινθίου

Τελειώνουν τα ψέματα την Κυριακή για τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου, καθώς θα ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας! Η Μαρία έκανε σήμερα πρόβα νυφικού και μίλησε αποκλειστικά στο Star, ενώ και οι δύο έχουν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες και ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν την εργένικη ζωή με φίλους τους!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σήμερα στο ατελιέ της Έλενας Βορέα, που έραψε το νυφικό της, έχοντας στο πλευρό της την φίλη και κουμπάρα Βέρα Τριανταφυλοπούλου.

«Έτοιμα όλα, τελειώσαμε», είπε στο Star η Μαρία, που δεν δυσκολεύτηκε να διαλέξει το νυφικό της αφού από την αρχή ήξερε τι ήθελε. Μάλιστα, δήλωσε με νόημα πως η κα. Βορέα... «κέντησε»!

Η σχεδιάστρια αποκάλυψε αποκλειστικά στο Starότι το νυφικό θα είναι 4 μέτρα, εξώπλατο και θα κάνει τον γαμπρό να τρελαθεί κι άλλο, ενώ η κόρη του ζευγαριού, Ισμήνη, θα ντυθεί παρανυφάκι.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης έτρεχε με τις δικές του υποχρεώσεις, αφού το ζευγάρι έχει μοιράσει τις προετοιμασίες: κέτερινγκ και διακοσμήσεις είχε να επιβλέψει ο γαμπρός.

Απόψε το βράδυ, η νύφη θα αποχαιρετίσει την εργένικη ζωή με «χαλαρό» ποτάκι με φίλες σε γνωστό ξενοδοχείο, ενώ ο γαμπρός θα τα σπάσει στα μπ��υζούκια έχοντας μαζί και τον κουμπάρο Γιώργο Θαναηλάκη.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Γιάννης θα περιμένει στα σκαλιά του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο και τις δύο γυναίκες της ζωής του: η Μαρία θα έχει στην αγκαλιά την μικρή Ισμήνη και θα βρουν μαζί τον άντρα του σπιτιού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top