Κωνσταντίνος: «Τατιάνα, ο Νικόλαος δεν είναι κακό παιδί»

Τι είπε ο Κωνσταντίνος στη νύφη του

Κωνσταντίνος: «Τατιάνα, ο Νικόλαος δεν είναι κακό παιδί»

«Νικόλαε… επιτέλους! Όπως είπε ο Ρωμαίος στην Ιουλιέττα: Σοφά και αργά. Σκοντάφτει όποιος πάει γοργά. Τατιάνα, ο ήλιος όλα τα έχει δει, τέτοια ομορφιά ποτέ, από του κόσμου την αρχή».

Με αυτά τα λόγια ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος καλωσόρισε στην οικογένεια του την Τατιάνα Μπλάτνικ. Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και με το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Κωνσταντίνος, μπροστά στους καλεσμένους του γάμου του ζευγαριού, μίλησε για το γιο του, Νικόλαο αλλά και τη νύφη του, Τατιάνα.

«Τατιάνα, να προσέχεις τον σύζυγό σου… Δεν είναι κακό παιδί. Και Νικόλαε, να προσέχεις την σύζυγό σου… Είναι ένας θησαυρός», είπε χαμογελώντας στους νεόνυμφους ο Κωνσταντίνος.

«Η καρδιά μου σφύζει από περηφάνια», συνέχισε φανερά συγκινημένος και απευθυνόμενος στον Νικόλαο, του είπε: «Ο Παύλος έφερε στην οικογένεια ένα λαμπερό διαμάντι, η Αλεξία ένα φωτεινό αστέρι και εσύ ένα πανέμορφο μαργαριτάρι».

Κοιτώντας την Τατιάνα τη συμβούλεψε: «Θα σε συμβουλεύσω, ότι συμβούλευσα τον κουνιάδο σου Κάρλος, όταν παντρεύτηκε την Αλεξία: Για να κρατήσεις το γάμο σου ζωντανό, με αγάπη στο ποτήρι της αγάπης, όποτε έχεις άδικο παραδέξου το, όταν έχεις δίκιο παύσε», της είπε για να εισπράξει ένα ζεστό χαμόγελο από την όμορφη Τατιάνα.

Ο τέως βασιλιάς, περιέγραψε με χιούμορ μερικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Νικόλαο, κάνοντας τους παραβρισκόμενους να γελάσουν με την ψυχή τους.

«Θυμάμαι, στην αίθουσα τοκετού, μόλις γ��ννήθηκε, ο γιατρός αναφώνησε Δύο!, προειδοποιώντας ότι ο ομφάλιος λώρος, ήταν δυο φορές τυλιγμένος γύρω από τον λαιμό σου. Ανίδεος όπως είμαι στα ιατρικά θέματα, νόμιζα ότι η υπέροχη σύζυγός μου θα γεννούσε δίδυμα. Σήμερα που το σκέφτομαι, δεν ήμουν βέβαιος ότι ο κόσμος ήταν έτοιμος για δύο Νικόλαους!».

Μιλώντας για τις διαπραγματευτικές ικανότητες του Νικόλαου, όταν ήταν παιδί, θυμήθηκε πώς κατάφερνε ο γιος του, να τους φέρνει όλους στα νερά του.

«Σε κάθε ευκαιρία και όποτε έπρεπε να παραδώσεις μια εργασία, η οποία συνήθως, δεν ήταν έτοιμη, κατάφερνες να πείσεις τον πρύτανη να σου δώσει παράταση». Τόσο ο Νικόλαος όσο και οι φίλοι του ξέσπασαν στα γέλια, ενώ η μητέρα του Άννα Μαρία και τα αδέλφια του χαμογελώντας, κουνούσαν καταφατικά το κεφάλι τους.

Ο Κωνσταντίνος ευχήθηκε στο ζευγάρι να τους ευλογεί ο Θεός και να τους χαρίζει ευτυχία, ενώ αμέσως μετά αγκάλιασε το γιο του και τη νύφη του, με τους καλεσμένους να χειροκροτούν τον πατέρα του γαμπρού για τα όμορφα λόγια της ομιλίας του.

Ράνια Τραγόμαλλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top