Με καυτό μπικίνι η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Βουτιές σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου

Με καυτό μπικίνι η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Στη Θεσσαλονίκη είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου να περάσει τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης που της έχουν απομείνει, πριν από την πρεμιέρα της στα τέλη του μήνα στο Άνοδος Stage.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν συνέλαβε τη γνωστή τραγουδίστρια να κάνει βουτιές στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας συντροφιά με την πολύ καλή της φίλη Ζιζή Συμεωνίδου, διευθύντρια του ΑΝΤ1 97,5 radio.

Η Νατάσα φόρεσε το super sexy μπικίνι της, ξάπλωσε στην ξαπλώστρα για να μαζέψει… ήλιο και έκανε και τις βουτιές της στην πισίνα.

Μετά από λίγο η τραγουδίστρια έφυγε για να απολαύσει την περιποίηση τ��ν κοριτσιών στο κομμωτήριο του ξενοδοχείου και αφού έφτιαξε μανικιούρ, πεντικιούρ και μαλλί συναντήθηκε πάλι με την κολλητή της και την κόρη της Χριστιάνα για μια βόλτα στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις τους περπάτησαν στην οδό Μητροπόλεως και στην Προξένου Κορομήλα για λίγο… shopping therapy, με τη Νατάσα να αγοράζει ρούχα για την κόρη της και ένα λευκό t– shirt για την ίδια.

Σειρά τέλος είχε εξόρμηση στο νυχτερινό μαγαζί "Όραμα", όπου εμφανίζεται ο Ν. Βέρτης, με τη Νατάσα να ανεβαίνει στη σκηνή και να λέει μερικά τραγουδάκια μαζί με τον καλό της φίλο.

Πρώτη ανάρτηση: 01/ 09/2010 10:53

Πηγή: ΟΚ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top