Rihanna: «αισθανόμουν σαν ένα άδειο δοχείο»

Άγνωστες πτυχές του ξυλοδαρμού της αποκαλύπτει η σέξι σταρ

Rihanna: «αισθανόμουν σαν ένα άδειο δοχείο»

Βαθιά χαραγμένος στη μνήμη και την ψυχολογία της Rihanna έχει μείνει ο ξυλοδαρμός της από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown. Περίπου 1 χρόνο και κάτι μετά το περιστατικό που άφησε άφωνους τους πάντες, η τραγουδίστρια ξεσπά και αποκαλύπτει: «ήμουν χαμένη και συγχυσμένη... αισθανόμουν σαν ένα άδειο δοχείο».

Η 22χρονη σταρ ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό «Marie Claire» και ζωντανεύει τις μνήμες που την σημάδεψαν... Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον ξυλοδαρμό ως καμπανάκι που την ξύπνησε από τον λήθαργο.

«Ο Θεός έχει έναν τρελό τρόπο να δουλεύει και μερικές φορές όταν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, σκέφτεσαι "τι έκανα για να αξίζω κάτι τέτοιο; Γιατί μου γυρίζει μπούμερανγκ;"», λέει η Rihanna και η συναισθηματική φόρτιση διαφαίνεται μέσα από τα λόγια της.

Πώς, όμως, ένισωσε όταν βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια του αγαπημένου της; «Ήμουν χαμένη και συγχυσμένη. Σιχαίνομαι να μιλάω γι’ αυτό, αλλά ήταν κάτι τόσο τρελό και αισθανόμουν πως δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είναι τρομακτικό, γιατί τίποτε από ότι λες ή κάνεις δεν νιώθεις ότι είναι δικό σου», απαντά.

«Απλά χάνεις επαφή με ό,τι αγαπάς και ό,τι κάνεις στην καθημερινότητά σου. Αισθανόμουν σαν ένα άδειο δοχείο», καταλήγει.

Παρά τον εφιάλτη, η RiRiέδωσε τόπο στην οργή και ξαναγύρισε στην αγκαλιά του επί τρία χρόνια αγαπημένου της, ο οποίος σημειωτέον καταδικάστηκε για την επίθεση. Ωστόσο, λίγο αργότερα έπεσε οριστική αυλαία στην επανασύνδεσή τους.

«Θυμάμαι απλά πως ξύπνησα μια μέρα και ήξερα πως το είχα ξεπεράσει. Χρειαζόμουν αυτό το καμπανάκι στη ζωή μου. Χρειαζόμουν να αλλάξω σελίδα και αυτό μου έδωσε ο Θεός», λέει η 22χρονη και αναφέρεται στον νέο της έρωτα, Matt Kemp.

Έχοντας πλέον μια νέα ζωή και συνεχίζοντας τις επιτυχίες, η Rihanna καταλήγει: «μόλις σταθείς στα πόδια σου -αν καταφέρεις ποτέ να σταθείς στα πόδια σου- αυτό είναι το απόλυτο κατόρθωμα»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top