Ακρόπολη και... moussaka για Ονούρ - Σεχραζάτ

Επέστρεψαν στην πατρίδα τους οι Τούρκοι ηθοποιοί

Ακρόπολη και... moussaka για Ονούρ - Σεχραζάτ

Με επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και greek moussaka αποχαιρέτισαν την Αθήνα ο Χαλίτ Εργκέντζ και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, που επέστρεψαν στην πατρίδα τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ μετέβησαν στο Μουσείο με λιμουζίνα, που τους παρέλαβε από το ξενοδοχείο τους στο κέντρο της Αθήνας. Μια «καλημέρα» την είπαν τα παιδιά, αν και το πρωινό το ξύπνημα μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο.

«Είναι ωραία, μας αρέσει πολύ», είπε ο Χαλίτ, προσθέτοντας πως συνάντησαν πολλούς Έλληνες θαυμαστές κ��ι υπέγραψαν αυτόγραφα.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης, πάντως, δεν είχε και πολύ... σουξέ, αφού δεν τον αναγνώρισαν πολλοί. Μάλλον θα έφταιγε το μούσι που έχει αφήσει για τον νέο του ρόλο ο ηθοποιός...

Χαλίτ και Μπεργκουζάρ δεν σταμάτησαν να ανταλλάσουν ματιές και να περπατούν χέρι χέρι, ενώ μόνο για μια στιγμή ο Χαλίτ άφησε την γυναίκα του να... χαζεύει τους Κούρους και έκανε «παιχνίδι» με τις κάμερες.

«Μας άρεσαν όλα. Τα διδαχτήκαμε στο σχολείο και τώρα είδαμε από κοντά τα αγάλματα που είχαν τα βιβλία», είπε η Τουρκάλα ηθοποιός και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία τους να έρθουν ξανά στην Αθήνα.

Μετά το sightseeing, Ονούρ και Σεχραζάτ γευμάτισαν με θέα την Ακρόπολη και παρέα τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης αναχώρησαν για Τουρκία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top