Μενεγάκη-Ηλιάκη: Για μια... ρίζα στον ήλιο...

Ποια «την είπε» στην άλλη για το μαλλί;

Μενεγάκη-Ηλιάκη: Για μια... ρίζα στον ήλιο...

Μα, να μην αφήνει τίποτα αυτή η Ελένη να πέσει κάτω; Μέχρι και την ρίζα της Μαρίας Ηλιάκη σχολίασε το πρωί της Τρίτης (26/10), αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι το… μαύρο της παρουσιάστριας του Δέστε τους φαίνεται τόσο πολύ που μέχρι και η ίδια το έχει δει!

Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία την οποία είχε βάλει ως κουίζ η Ελένη. Μία τηλεθεάτρια λοιπόν της είπε στο τηλέφωνο: «Μήπως είναι η δικιά σας η κοπελίτσα εκεί, που δουλεύει, η Μαρία Ηλιάκη;»

«Με ρωτάς ή μου δίνεις απάντηση;» είπε η Ελένη και η τηλεθεάτρια της απάντησε και πάλι: «Εντάξ��ι πάρ’ το σαν απάντηση, είμαι ανάμεσα στην Ράνια Θρασκιά και την Μαρία Ηλιάκη».

Εκεί ήταν που η παρουσιάστρια άρχισε το σόλο: «Ε… δεν το ξέρω αλλά εγώ στην θέση σου δεν θα έλεγα την Ηλιάκη, αλλά έχω δει την ρίζα της κι είναι πολύ σκούρα. Αυτό το κορίτσι που βλέπεις είναι… πορτοκαλί το μαλλί του… πόσο πια να σκουρύνει μεγαλώνοντας, να γίνει μαύρο δεν γίνεται… Έχει ένα dna άλλο… Δεν την ξέρω την απάντηση αλλά σου λέω εάν εγώ ήμουνα στην θέση σου δεν θα έλεγα την Ηλιάκη».

Ωραία τα είπε η Ελένη. Είπε δημοσίως ότι η Μαρία Ηλιάκη δεν βάφει την ρίζα της. Αυτό βέβαια δεν είναι και ό, τι πιο τιμητικό εκ μέρους μιας γυναίκας για μια άλλη. Παρεμπιπτόντως, η Ελένη κατά καιρούς έχει δει την δική της ρίζα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top