Τζ.Μπαλατσινού:«Σημασία δεν έχει μόνο η εξωτερική εμφάνιση»

Τί αποκαλύπτει για τον ρόλο της στο Next Top Model

Τζ.Μπαλατσινού:«Σημασία δεν έχει μόνο η εξωτερική εμφάνιση»

Όταν μία γυναίκα που έχει στεφθεί Σταρ Ελλάς λέει ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι εφήμερο, τότε μάλλον πρέπει να το λάβουμε υπ’ όψιν μας. Θα περίμενε κανείς πως η Τζένη Μπαλατσινού βασίζεται σοβαρά στην ομορφιά. Και αυτό για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι η έτσι κι αλλιώς φινετσάτη εξωτερική της εμφάνιση και ο δεύτερος, το ότι συμμετέχει ως κριτής σε ένα ριάλιτι μοντέλων, το οποίο αν μη τι άλλο είναι βασισμένο στην ομορφιά.

Κι όμως. Σε συνέντευξή της στην Real life, λέει: «Είχα διαβάσει κάποτε μία συνέντευξη του Gainsbourg, που έλεγε πόσο τυχερός είναι που δεν υπήρξε ωραίος και είναι ευτυχισμένος που μεγαλώνοντας δεν άλλαξε κάτι δραματικό στην εμφάνισή του. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να δίνεις και πολύ σημασία στην εξωτερική εμφάνιση γιατί έτσι κι αλλιώς είναι κάτι εφήμερο και επιφανειακό».

Δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο η γυναικεία φιλαρέσκεια;

«Ναι υπάρχει, όχι όμως με όρους παρουσίας, αλλά βιωμάτων».

Η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, που πλέον ασχολείται και με επιχειρήσεις ομορφιάς, απαντά και σε ερώτηση σχετικά με το εάν είναι ανταγωνιστική. Σε όλους τους τομείς της ζωής της, στην δουλειά, τις σχέσεις, την καθημερινότητά της…

«Πιστεύω ότι αντιλαμβάνομαι γρήγορα τα πράγματα, γι ’αυτό και αντιδρώ εντελώς αυθόρμητα χωρίς να μπαίνω σε καλούπια. Αυτό, βέβαια, καθένας μπορεί να το εκλαμβάνει διαφορετικά από τις προθέσεις μου. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου στην δουλειά, αλλά ταυτόχρονα προστατευτική και δίκαιη με τους συνεργάτες μου. Είναι αδύνατον να είσαι σωστός αν δεν νοιαστείς για τον άλλο. Στις φιλίες μου δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικοί. Το μόνο που αναζητώ είναι το γέλιο και οι καλές συζητήσεις».

Σε ό,τι αφορά το Next Top Model και τον ρόλο της εκεί:

«Κάθε προσέγγιση είναι θέμα χαρακτήρα και συνδέεται με την οπτική που έχω για τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι είμαι πιο επιεικής από τους άλλους κριτές, αλλά ότι ίσως κρίνω τα κορίτσια σε μία διαφορετική βάση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μου πολλές παραμέτρους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top