Παντρεύεται γνωστός μπασκετμπολίστας!

Μάθετε ποιός αρραβωνιάστηκε την καλή του...

Παντρεύεται γνωστός μπασκετμπολίστας!

Κουφέτα με... ονοματεπώνυμο θα φάμε οσονούπω, καθώς η γνωστή τενίστρια Maria Sharapova αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα, Sasha Vujacic!

Τους αρραβώνες ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης, κλέβοντας την παράσταση στον χθεσινό αγώνα των Lakers με τους Golden State Warriors... «Είμαστε αρραβωνιασμένοι και οι δύο πολύ χαρούμενοι», είπε χαρακτηριστικά ο 26χρονος γκαρντ.

Τέτοια ήταν η χαρά του Vujacic, που πέτυχε 9 πόντους μέσα στα 14 λεπτά συμμετοχής του στο παιχνίδι...

Η πρόταση για τα αρραβωνιάσματα έγινε την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του Vujacic, στην Καλιφόρ��ια, οπότε και το ζευγάρι γιόρτασε τον 1 χρόνο σχέσης!

Ο μπασκετμπολίστας ακολούθησε την... πεπατημένη, δηλαδή γονάτισμα ενώπιον την 23χρονης κοπέλας και δαχτυλίδι! «Το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο... έπρεπε να είμαι τζέντλεμαν», δήλωσε ο ίδιος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας όταν ένα φιλικό τους πρόσωπο τους κάλεσε για barbecue, ενώ η πρώτη τους κοινή έξοδος έγινε σε συναυλία των U2 όπου τους αναγνώρισαν αυτόπτες μάρτυρες.

Μέχρι στιγμής, η ημερομηνία γάμου δεν έχει ορισθεί.

Πάντως, το 2008 η σέξι τενίστρια είχε εκφράσει την επιθυμία της να αφήσει τα κορτ για να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top