Γιατί «άναψε» η Ελένη;

«Κάνω σεξ αλλά δεν το θυμάμαι» της είπαν... κι έπεσε κάτω!

Γιατί «άναψε» η Ελένη;

Έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι ο τομέας μαγειρική είναι το φόρτε της. Την ώρα της μαγειρικής, λέει και κάνει τα πιο απίστευτα πράγματα. Σήμερα, η Ελένη «άναψε» την ώρα που ο σεφ της Ανδρέας Σχοινάς έφτιαχνε…ψαράκι.

Την στιγμή που ο μάγειρας είχε βάλει που λέτε το τηγάνι στην φωτιά, ο συνεργάτης της Ελένης Γρηγόρης Γκουντάρας δοκίμαζε από το έτοιμο πιάτο. Αφού έφαγε λοιπόν, προχώρησε στην ακόλουθη βαρύγδουπη δήλωση: «Εχω να πώ κάτι πολύ σοβαρό, ετοιμαστείτε».

Κι έτσι όπως όλοι περίμεναν να ακούσουν τι είχε να πει ο Γρηγόρης, γνωστός για την λατρεία του στις έρευνες, ο Γρηγόρης στρέφεται προς τον μάγειρα: «Δεν μου λες Ανδρέα, σου’ χει τύχει ποτέ να κάνεις σεξ και το πρωί να μην το θυμάσαι;», «Όχι» απαντά εκείνος, «εκτός αν ήμουνα μόνος μου!».

Η Ελένη που ακούει το διάλογο, δεν μπορεί να σταματήσει τα γέλια και πάνω στο… ξεκάρδισμα, αρχίσει να… σπρώχνει, όπως κάνει σε όποιον καλεσμένο της, της πει κάτι που εκείνη βρίσκει πάρα πολύ αστείο. «Ζεσταίνομαι δεν μπορώ, βάλτε λίγο air condition βρε παιδιά κάνει ζέστη σήμερα εδώ μέσα», είπε η παρουσιάστρια, παρά το αμάνικο φορεματάκι που επέλεξε σήμερα. Είχε «ανάψει» βλέπετε η κουβέντα, είχε και θέμα το… σεξ, τι να σου κάνει κι αυτή, άνθρωπος είναι…

«Δεν θέλω να το γελάτε είναι η σεξυπνία. Είναι μία πάθηση...» πήγε να ψελλίσει ο Γρηγόρης, αλλά η Ελένη τον διέκοψε: «Τι πάθηση, κανονική; Αληθινή; Η έτσι την ονόμασες εσύ επειδή έτσι σου βγαίνει με το σεξ και τον ύπνο;», είπε. «Όχι Ελένη, η έρευνα αναφέρεται σε πάθηση σύμφωνα με την οποία το 8% των ανδρών που έρχονται σε σεξουαλική επαφή με γυναίκες, την επομένη ημέρα δεν θυμούνται τίποτα. Εχει ξεχάσει ότι έχει κάνει σεξ».

Στην κουβέντα ξαναμπήκε και ο μάγειρας, γιατί μπορεί η Ελενίτσα να είχε σκάσει στα γέλια, κάποια στιγμή όμως ήλθε και εκείνη σε δύσκολη θέση και ο Ανδρέας έσπευσε να την σώσει. «Όχι, δεν μου έχει τύχει, αλλά θα προσπαθήσω να μου τύχει!»

Και το ενδιαφέρον της Ελένης συνεχίστηκε: «Καλά πόσο μπορεί να διήρκεσε, ενάμισι λεπτό;», ρώτησε το Γρηγόρη. «Και ��ια ώρα να διαρκέσει έχουμε την πάθηση!»

«Ελα ρε Γρηγόρη θα μας τρελάνεις, πάμε να μαγειρέψουμε…», τέλειωσε την κουβέντα η Ελένη. Ευτυχώς που ο χρόνος «πίεζε» για να τελειώσει η μαγειρική. Αλλιώς η κουβέντα θα ξέφευγε… σας το υπογράφουμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top