Στο νοσοκομείο περιμένοντας δίδυμα η Celine Dion

Απλή νοσηλεία ή γεννητούρια εντός της εβδομάδας;

Στο νοσοκομείο περιμένοντας δίδυμα η Celine Dion

Στο νοσοκομείο St. Mary’sτης Φλόριντα μεταφέρθηκε η Celine Dion, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της περιμένοντας δίδυμα! Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε πως δεν περιμένουμε τον πελαργό, αλλά πρόκειται για προληπτική νοσηλεία, ενώ οι φήμες για καισαρική την προσεχή Παρασκευή οργιάζουν...

Η 42χρονη τραγουδίστρια έχει κατά καιρούς απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης με την επιθυμία της να γίνει ξανά μανούλα. Ήδη, έχει έναν γιο 9 ετών και από τότε που τον γέννησε έχει κάνει 6 προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης για να του χαρίσει ένα αδερφάκι.

Στο πλευρό της Celine είναι ο 68χρονος σύζυγός της, Rene Angelil.

Εδώ και μερικές ώρες, η τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο και πολλά ΜΜΕ ανά τον κόσμο κάνουν λόγο για επικείμενα γεννητούρια. Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επεσήμανε ότι πρόκειται για συνήθη πρακτική σε πολύδυμες κυήσεις, προσθέτοντας πως η Celine Dion απλά παρακολουθείται προληπτικά από τους γιατρούς.

Παράλληλα, διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει... αξιώσεις του τύπου επιλογή νοσοκόμων από κάστινγκ και δωμάτια για τους σωματοφύλακες.

Στο μεταξύ, οι φήμες ότι η Celine θα γεννήσει με καισαρική τομή την Παρασκευή που μας έρχεται δίνουν και παίρνουν! Για να δούμε...

πρώτη ανάρτηση: 18/10/2010, 23:05

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top