Φαίη Σκορδά: Εχει μεγάλο ταλέντο... στο προξενιό!

Πώς γνώρισε τον Θέμη Σοφό στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φαίη Σκορδά: Εχει μεγάλο ταλέντο... στο προξενιό!

Το ταλέντο της Φαίης Σκορδά στα προξενιά, δεν το ξέραμε, το μάθαμε με αφορμή τον γάμο του Θέμη Σοφού με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Γιατί η Φαίη, εκτός από παρουσιάστρια, σύζυγος και πιθανότατα μέλλουσα μαμά, είναι και… προξενήτρα. Είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την γνωριμία του Θέμη Σοφού με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ως γνωστόν παντρεύονται στις 25 Ιουνίου 2011. Tο ότι στο προξενιό συμμετείχε και ο Γιώργος Λιάγκας είναι απλώς... λεπτομέρεια...

Μαζί με τον… σύζυγο λοιπόν Γιώργο Λ��άγκα, η Φαίη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό mou για το πώς οι δυο τους γνώρισαν την Σταματίνα στον Θέμη, ή τον Θέμη στην Σταματίνα, σε μία κοινή τους έξοδο πριν από οκτώ περίπου μήνες.

«Μου επιτρέπεις», είπε η Φαίη στην συντάκτρια που μιλούσε για τον γάμο Σοφού-Τσιμτσιλή, «επειδή η Σταματίνα είναι μία πολύ καλή μου φίλη, ο Θέμης είναι καλός φίλος του Γιώργου κι επειδή η γνωριμία των παιδιών έγινε και λίγο εξαιτίας μας, θέλω να πω ότι ήταν καρμική η γνωριμία τους. Χθες τρώγαμε μαζί οπότε όλες οι ευχές και τα συγχαρητήρια είναι μαζί τους. Όλα τα καλά τα συζητήσαμε από κοντά, θέλω όμως να πω πόσο ευτυχισμένο ζευγάρι είναι, πόσο πολύ αγαπιούνται».

Και συνέχισε: «Δεν θέλανε να βγει προς τα έξω ακόμα, θέλανε δηλαδή να το κρατήσουνε όχι τόσο η Σταματίνα, όσο ο Θέμης γιατί δεν είναι συνηθισμένος σε όλο αυτό το ενδιαφέρον του κόσμου και είναι έτσι και πολύ χαμηλών τόνων παιδί και εκείνος και η οικογένειά του».

Αφού τελείωσε η… ανάλυση του πώς η Φαίη μαζί με τον σύζυγό της έκαναν το προξενιό, ο Γιώργος ανέφερε ότι το ζευγάρι έσπευσε να «κλείσει» τον χώρο γιατί κατ’αρχήν το μέρος είναι περιζήτητο. Όμως, πέρα από αυτό, η ημερομηνία του γάμου, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο δικηγόρος είναι αριθμολάγνος και αρέσκεται συχνά στο να συνδυάζει νούμερα και ημερομηνίες: «Εάν αθροίσεις τα νούμερα της ημερομηνίας που γνωρίστηκαν, θα διαπιστώσεις ότι ο αριθμός είναι ο ίδιος με το άθροισμα των αριθμών της ημερομηνίας που παντρεύονται και ίδιος με το άθροισμα των αριθμών της ημερομηνίας που της έκανε πρόταση γάμου!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Μωρέ μπράβο ψάξιμο… Δεν κουράστηκε; Εμείς κουραστήκαμε και μόνο που το ακούσαμε!

Μπράβο του πάντως. Εάν πραγματικά ψάχνει τόσο πολύ το καθετί, ποιος ξέρει τι εκπλήξεις περιμένουν την Σταματίνα, η οποία εκτός από τον ρομαντικό γάμο που ονειρεύεται – και όπως φαίνεται θα τον ζήσει – αναμένεται να βρεθεί μπροστά σε αλλεπάλληλες - ευχάριστες εννοείται – εκπλήξεις.

Οσο για το εάν η προξενήτρα, θα τους παντρέψει κιόλας, αυτό παραμένει άγνωστο. Καμία συζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα δεν έχει γίνει. Να μας το πει κι αυτό η Φαίη... μην μας κρατάει σε αγωνία...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top