Σε τρεις εβδομάδες το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Πώς θα μοιράσουν την περιουσία τους

Σε τρεις εβδομάδες το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Χαρακτηρίστηκε ως το μεγαλύτερο και πλέον «βελούδινο» διαζύγιο στην εγχώρια σοουμπιζ. Συ��ητήθηκε όσο λίγες διαδικασίες διαζυγίου τα τελευταία χρόνια. Τώρα, βρίσκεται στην τελική του φάση και όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν θα εμποδίσει την έκδοσή του.

Σε τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα είναι και επισήμως χωρισμένοι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατάνε στα χέρια τους στο διαζύγιό τους.

Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People φιλοξενούνται δηλώσεις στενών συνεργατών της Ελένης, που αναφέρουν ότι η ίδια και ο Γιάννης Λάτσιος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μιλάνε πολύ συχνά, αλλά ποτέ για λεπτομέρειες που αφορούν το διαζύγιό τους, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου τρεις εβδομάδες, αφού το συγκεκριμένο θέμα το έχουν αναλάβει αποκλειστικά οι δικηγόροι τους. «Άλλωστε, όπως έχουν αποδείξει και οι δύο, έχουν αντιμετωπίσει με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια το διαζύγιό τους και κανείς τους μέχρι σήμερα δεν αναφέρεται στην προσωπική τους σχέση δημόσια», αναφέρει χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, το σπίτι που το ζευγάρι απέκτησε όσο οι δυο τους ήταν παντρεμένοι, θα περάσει στην ιδιοκτησία των τριών παιδιών. Είναι το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής, καθώς τελική συνεννόηση για τα υπόλοιπα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία (άλλα ακίνητα καθώς και οικόπεδια) δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής.

Πάντως η Ελένη με τον τωρινό της σύντροφο Μάκη Παντζόπουλο είναι αχώριστοι. Πολλές φορές μάλιστα, ο επιχειρηματίας διαμένει στο σπίτι της Ελένης με τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Από το οικογενειακό περιβάλλον της Ελένης διαρρέεται ότι αν και αυτό είναι δύσκολο, κανείς δεν θέλει να δείξει στον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή του μπαμπά και της μαμάς. «Σε ό,τι αφορά τα σενάρια περί τρίτου γάμου, η Ελένη απλά γελάει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για συνέχιση μιας τέτοιας συζήτησης. Κανένας, όμως, δεν είναι σίγουρος εάν προσπερνάει τα συγκεκριμένα σενάρια με χιούμορ ή απλά αν είναι απόλυτα σίγουρη πως θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, αυτό της καινούριας οικογένειας με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει η ίδια», δήλωσε στο περιοδικό ένας ακόμη δικός της άνθρωπος.

Δείτε πώς ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top