Έτοιμη για γάμο η Rihanna;

Ρομαντικό ταξίδι με την καλό της στο Παρίσι

Έτοιμη για γάμο η Rihanna;

Μέχρι το Λονδίνο «πέταξε» για να δει την Rihanna ο Matt Kemp, ενώ δεν έλειψε από το πλευρό της κατά το ταξίδι της στο Παρίσι. Τι κι αν ο Αμερικανός αθλητής είχε τόση απόσταση να διανύσει; Οι φήμες τον θέλουν να παντρεύεται σύντομα την τραγουδίστρια, οπότε χαλάλι τα χιλιόμετρα...

Η 22χρονη τραγουδίστρια και ο σταρ των LA Dodgers είναι μαζί από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου και οι φήμες λένε ότι σκέφτονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Εξάλλου, παρά το αρχικό κρυφτούλι με τους παπαράτσι, πλέον δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν μαζί.

Η Rihanna βρέθηκε στο Λονδίνο για την προώθηση του νέου της δίσκου και ο Matt έσπευσε στη βρετανική πρωτεύουσα, απ’ όπου οι δυό τους πήγαν στο Παρίσι.

Με πολύχρωμο φόρεμα, γαλάζια σοσόνια, κόκκινες γόβες, κίτρινα σκουλαρίκια, μια αρμαθιά πολύχρωμα βραχιόλια και λευκό γουναρικό ριγμένο στον ώμο (σαν το ουράνιο τόξο ένα πράμα), η RiRi πήγε στο σόου του οίκου Miu Miu.

Συνεχώς δίπλα της ήταν ο κουστουμαρισμένος Matt (αυτός τουλάχιστον προτίμησε ένα χρώμα)...

Και επειδή η γαλλική πρωτεύουσα φημίζεται για τον ρομαντισμό της, δεν θα μπορούσε να λείπει το δείπνο σε φημισμένο εστιατόριο!

Οι δυό τους απαθανατίστηκαν στο ιταλικό εστιατόριο «Findi» στα Ηλύσια Πεδία (καλά, είσαι Παρίσι και πας για... ιταλικό;), ενώ ακολούθησε διασκέδαση στο πριβέ χώρο του «Le Chateaubriand».

«Είμαι πολύ ερωτευμένη και πολύ χαρούμενη», δήλωσε πρόσφατα η νεαρή σταρ, ωστόσο, δεν διευκρίνισε τίποτα περί γάμου, λέγοντας μονάχα «το πάμε χαλαρά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top