Παντρεύεται ο πρίγκιπας William

Ανακοινώνει αρραβώνα με την Kate Middleton

Παντρεύεται ο πρίγκιπας William

Το παίρνει το κορίτσι ο πρίγκιπας William καθώς οι φήμες λένε πως ο Βρετανός πρίγκιπας θα ��νακοινώσει τον αρραβώνα του με την Kate Middleton! Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πριγκιπικός γάμος θα γίνει το 2012 και, ήδη, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι οι 1.300 VIP καλεσμένοι.

Ο William γνώρισε την Kate το 2001 στο πανεπιστήμιο όπου σπούδαζαν, ενώ συγκατοικούν από το 2003 και από τότε είναι αχώριστοι, με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα του 2007.

Κατά καιρούς, οι βρετανικές ταμπλόιντ έχουν δημοσιεύσει πληροφορίες για επικείμενο γάμο, με τις τελευταίες αναφορές να τον τοποθετούν εντός του 2010, οπότε και συμπληρώνονται 60 χρόνια από την άνοδο της γιαγιάς βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις φορές δεν φάγαμε κουφέτα...

Αυτή τη φορά, πάντως, ο γάμος τοποθετείται για το 2012, οπότε και ο William γίνεται 28 ετών (τον Ιούνιο).

Βέβαια, και τότε θα συμπέσει με σημαντικά γεγονότα, όπως το διαμαντένιο ιωβηλαίο της Ελισάβετ και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου (ξεκινούν 27 Ιουλίου)!

«Ο πρίγκιπας και η αγαπημένη του πιστεύουν πως ο γάμος τους, το ιωβηλαίο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα τραβήξουν όλο το ενδιαφέρον στην Βρετανία», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Μπάκιγχαμ.

Η τελετή θα γίνει στo εξωκλήσι St. George, στην περιοχή του Windsor, ενώ οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 1.300.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα λένε πως οι συζητήσεις για την λίστα των VIP έχουν ήδη ξεκινήσει, με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ και τον στενό φίλο της Diana, Elton John, να θεωρούνται σίγουροι.

Στο μεταξύ, ο βρετανικός Τύπος συνεχίζει να αποκαλεί την μέλλουσα νύφη «Waity Katy», δηλαδή η Kate που... αναμένει!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top