Η Αννα αφήνεται στα... χέρια του Σάκη

Σε λίγες ημέρες η πρεμιέρα Ρουβά-Βίσση

Η Αννα αφήνεται στα... χέρια του Σάκη

Τα λόγια είναι περιττά… όχι την ώρα που χωρίζουμε, όπως λέει και η Μαρινέλλα, αλλά την ώρα που βλέπουμε τον Σάκη να μετατρέπεται σε έναν αισθησιακό χορευτή που αφήνει με τρόπο το χέρι του να κυλήσει πάνω στο σώμα της παρτενέρ του.

Αυτό ακριβώς κάνει ο Σάκης Ρουβάς, στο νέο διαφημιστικό τρέϊλερ όπου πρωταγωνιστεί με την Αννα Βίσση, με αφορμή την συνεργασία του με την ερμηνεύτρια.

Το νέο σποτάκι που παρουσίασε αποκλειστικά το Σταρ είναι ασπρόμαυρο και θυμίζει παλιά ελληνική ταινία. Ωστόσο, η απόλυτη ελληνίδα σταρ, ανανεωμένη, κατάξανθη και με ένα «καυτό» μίνι φόρεμα με έναν ώμο, φαίνεται να αφήνεται στα χέρια του Σάκη, με τον οποίο θα βρεθεί και πάλι επί σκηνής, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Hταν το 1997, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο νυχτερινό κέντρο Χάος. Και επικράτησε κυιολεκτικά χάος, αφού η αποδοχή του κόσμου τότε στο δίδυμο των επιτυχιών, ήταν κάτι παραπάνω από αποθεωτική. Οσο για τον Σάκη, πραγματικά δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο... Είναι απλά ο Σάκης.

Μόλις εννέα δευτερόλεπτα έχει διάρκεια το βίντεο του Σάκη και της Αννας Βίσση, που δίνουν το στίγμα τους και δείχνουν να το διασκεδάζουν όσο ποτέ. Βέβαια, τα φιλιά τους ποτέ δεν πέρασαν απαρατήρητα. Όμως, αυτή τη φορά, το καλλιτεχνικό δίδυμο αναμένεται να «κλέψει την παράσταση» με τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα. Τις χορογραφίες θα επιμεληθεί η Μάργκαρετ Τζένκινς: Που μπορεί να μην λέει πολλά σε πολλούς, αλλά έχει επιμεληθεί τις χορογραφίες σε ταινίες όπως το Spiderman και το Matrix.

Δείτε το κλιπάκι με Σάκη και Βίσση…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top