Το κλάμα της Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη

Γιατί συγκινήθηκε δημοσίως η τραγουδίστρια;

Το κλάμα της Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη

Με δάκρυα στα μάτια παρουσίασε το νέο της cd η Νατάσσα Θεοδωρίδου, που διερωτήθηκε: «ποιός δεν έχει πληγωθεί και ποιος δεν έχει στεναχωρηθεί; Στην αρχή... μετά ο χρόνος τα μαλακώνει όλα και ηρεμούμε»!

Η γνωστή τραγουδίστρια θυμήθηκε τα παλιά, τότε που ξεκινούσε στον χώρο του τραγουδιού και δάκρυσε. «Το ότι συγκινούμαι πολύ εύκολα είναι γνωστό πλέον... Μια αναφορά που έκανε ο Βαγγέλης Περρής που δημιούργησε εικόνες που είδα ακριβώς εκείνη τη βραδιά τι συνέβαινε και συγκινήθηκα. Αλίμονο!», είπε σκουπίζοντας ��α δάκρυά της.

Απαντώντας σε ερώτηση του Star για την Ελένη Μενεγάκη και όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις τους, η Νατάσσα ήταν κατηγορηματική: «με την Ελένη αγαπιόμαστε. Ήμασταν και θα είμαστε η μία κοντά στην άλλη και δεν ισχύει τίποτα από όσα λέγονται. Να μην έχετε άγχη, η ζωή είναι πάρα πολύ ωραία». Και τότε γιατί δεν το λέγατε τόσο καιρό, ούτε η μία, ούτε η άλλη; Εύλογη η απορία...

Κι αν ακόμα έχετε την απορία τι σήμαινε το «7 συν 1» που είπε η παρουσιάστρια στην κουμπάρα της όταν την επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ιδού η απάντηση: όπως είπε η τραγουδίστρια, αναφερόταν στην κυκλοφορία του δίσκου!

Ο νέος δίσκος της Νατάσσας, «Η Ζωή Μου Έρωτας», θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή με γνωστή εφημερίδα και θα περιέχει τρία τραγούδια: «Τώρα Θα Πονάς», «Το Ψέμα» και «Έναν Φίλο Μου Καλό Να Βρω» (ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top