Συναυλία - πρόκληση της Anastacia στα Κατεχόμενα

Για 1 εκατομμύριο δολάρια τα κάνει όλα!

Συναυλία - πρόκληση της Anastacia στα Κατεχόμενα

Μπορεί να έγινε σάλος με τις ενδεχόμενες εμφανίσεις ξένων σταρ στα Κατεχόμενα και η Jennifer Lopez, ο Julio Iglesias και η Shakira να είπαν «όχι» προ μηνών, ωστόσο, η Anastacia φαίνεται πως δεν... χαμπαριάζει και θα τραγουδήσει σήμερα στην Κερύνεια!

Αν και στο παρελθόν η διάσημη τραγουδίστρια είχε αρνηθεί να τραγουδήσει στην κατεχόμενη Κύπρο, αυτή τη φορά τα λεφτά ήταν πολλά και... το ξανασκέφτηκε. Η συναυλία της θα γίνει απόψε στο ξενοδοχείο «Cratos Premium».

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, 1 εκατομμύριο δολάρια επιστρατεύτηκαν για να πείσουν την Anastacia να τραγουδήσει, ενώ ο Τούρκος επιχειρηματίας Μουράτ Μπόζογλου επενδύει πολλά στην διαφήμιση του ξενοδοχείου και τα κέρδη από τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια.

Οι διαπραγματεύσεις των Τούρκων με τους μάνατζερ της ποπ σταρ έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, ενώ μετά τον σάλο που προκλήθηκε προ μηνών με την JLo και άλλους σταρ κάποια τουρκικά δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν την αποψινή συναυλία «εθνική νίκη»!

Η τραγουδίστρια έφτασε στα Κατεχόμενα χθες με 35 αποσκευές, ντυμμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε πολυτελέστατη λιμουζίνα και μετέβη στο ξενοχοείο.

Σαν να μην έφτανε που έχει χαρακτηρίσει τα Κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου», η Anastacia θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια γιορτής για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους!

Αν ευχηθούμε να την πιάσει ο λαιμός της και να μην τραγουδήσει όπως τότε στο Eurovoice της Αθήνας θα γίνουμε κακοί;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top