Από ηθοποιός, τώρα και τραγουδίστρια!

Και έχει και καλή φωνή!

Από ηθοποιός, τώρα και τραγουδίστρια!

Όχι μόνο πήρε την κιθάρα της και άρχισε να τραγουδά, αλλά όπως διαπιστώθηκε έχει και πολύ ωραία φωνή! Και δεν της φαινότανε…

Η Gwyneth Paltrow, μετά τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου και την έδειχναν να φορά τρύπιο φόρεμα, εμφανίστηκε να τραγουδά σε τελετή απονομής μουσικών βραβείων κάντρι μουσικής, καταπλήσσοντας τους πάντες.

Για πρώτη φορά, η δημοφιλής ξανθιά ηθοποιός του Χόλιγουντ αποφάσισε να δείξει το μουσικό της ταλέντο σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και μάλιστα μπροστά στο απαιτητικό κοινό μιας τελετής απονομής μουσικών βραβείων. Πήρε λοιπόν την κιθάρα της, ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να ερμηνεύει το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τη�� νέας της ταινίας.

Το… τόλμημά της αυτό σχολιάστηκε θετικά από διάσημους συναδέλφους της όπως η Nicole Kidman, η οποία δήλωσε ότι η Paltrow είναι υπερβολικά γενναία που τόλμησε κάτι τέτοιο. Η Paltrow ανέφερε μάλιστα ότι για πολλά πράγματα που δεν γνώριζε, ρώτησε την καλή της φίλη… Beyonce, την οποία και έχει μελετήσει στις συναυλίες της. Είπε μάλιστα ότι είναι τυχερή που έχει τέτοιους διάσημους φίλους.

Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις αγάπη μου, τέτοια γράμματα θα μάθεις...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top