Από πού αγόρασε ο Θέμης Σοφός το μονόπετρο της Σταματίνας;

Τί είπε για το δαχτυλίδι και το νυφικό...

Από πού αγόρασε ο Θέμης Σοφός το μονόπετρο της Σταματίνας;

Με το μονόπετρό της, τι μονόπετρο δηλαδή, ολόκληρη κοτρώνα ήταν αυτό, εμφανίστηκε σε θεατρική παράσταση η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Πολύ Μπλα Μπλα άφησε να φανεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες φορές που φορά το δαχτυλίδι αυτό. Γιατί όμως δεν το φορά συχνά;

«Δεν το φοράω, όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αλλά γιατί είμαι υπερκινητική, κουνάω πάρα πολύ τα χέρια μου και δεν θέλω να φαίνεται», δήλωσε η Σταματίνα, που δίστασε να αποκαλύψει από πού αγόρασε ο αγαπημένος της το μονόπετρο με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου.

Ο γάμος της με τον Θέμη Σοφό θα γίνει στις 25 Ιουνίου του 2011 στο κτήμα Νάσιουτζικ. Το νυφικό δεν το έχει βρει ακόμη, ωστόσο από μικρή ονειρευόταν κάτι εντυπωσιακό. «Κατά καιρούς, από μικρό κορίτσι δηλαδή, έχω σκεφτεί διάφορες εικόνες, αλλά ακόμα δεν έχω μπει στην διαδικασία να το σκεφτώ. Εχω πει όμως ότι χρονικά μετά τα Χριστούγεννα θα αρχίσω να το σκέφτομαι».

Ο γάμος τους θα είναι ανοικτός και σε αυτόν θα είναι καλεσμένα τα πιο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σοουμπιζ. Φυσικά, από τους πρώτους που θα βρεθούν στο πλαϊ τους θα είναι οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά που ευθύνονται για την γνωριμία τους. Να δούμε αν θα έχουν και τον δύο μηνών τότε μπέμπη τους μαζί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top