«Hχογράφησα το νέο μου cd με την... γιαγιά μου!»

Ποιος τραγουδιστής μας άφησε με το στόμα ανοικτό;

«Hχογράφησα το νέο μου cd με την... γιαγιά μου!»

Όσο ανατρεπτικός και εκκεντρικός και εάν είναι ένας τραγουδιστής, δύσκολα θα έκανε αυτό που έκανε ο Δήμος Αναστασιάδης: Έβαλε την γιαγιά του να τραγουδήσει σε ένα από τα καινούρια του κομμάτια!

Την πληροφορία έδωσε ο ίδιος ο 25χρονος τραγουδιστής, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (11/11) στ��ν εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου Σκάϊ Τώρα. «Η γιαγιά μου ήθελε να πει κάποια παραδοσιακά κομμάτια και ήρθε στο στουντιάκι που είχα στο σπίτι και τα ηχογραφήσαμε. Όταν έφυγε ο παππούς μου, έγραψα ένα τραγούδι για εκείνον και μου ήρθε στο μυαλό η φωνή της γιαγιάς μου, έτσι τα συνέδεσα όλα και βγήκε ένα «παραδοσιακά σκληρό ροκ», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, η οποία περιλαμβάνει 11 κομμάτια και κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική του ίδιου. Σε ένα τραγούδι μάλιστα έχει συνεργαστεί και με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Εκτός από την… γιαγιά του για την οποία μίλησε στην εκπομπή, αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση, λέγοντας ότι είναι κάτι που πηγαίνει πίσω τους καλλιτέχνες και δη τους νέους. Για την προσωπική του ζωή είπε πως πιστεύει πολύ στον θεσμό της οικογένειας, ενώ όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί του, δεν σκέφτεται τόσο πολύ το μακροπρόθεσμο μέλλον, αλλά το άμεσο. «Σήμερα, αύριο, άντε και μέχρι το τέλος του μήνα να σκεφτώ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top